2777
2789
عنوان

خانمایی که iui و ivf کردین لطفا بیاین

751 بازدید | 10 پست

میخواستم بدونم تو این دو روش برای گرفتن اسپرم از مرد حتما باید معذرت میخوام با خ.و.د ا.ر.ض.ا.ی.ی اینکارو کرد یا میشه خانم پیش آقاشون باشه؟ آخه شوهر من مذهبیه و این مسئله خیلی براش مهمه

مرا عهدی است با جانان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پژوهشگاه رویان که دل بخواهیه.یعنی هر جور که خودتون بخایینه

چه خوب من فکر کردم فقط از همین روشه و شوهرم اصلا زیر بار نمیره البته خودمم به این مسئله راضی نیستم. مگه موقع عمل، من نباید رو تخت در حال مثلا تخمک کشی باشم؟ یعنی همزمان نیست با شوهر؟

مرا عهدی است با جانان...
چه خوب من فکر کردم فقط از همین روشه و شوهرم اصلا زیر بار نمیره البته خودمم به این مسئله راضی نیستم. ...

نه اول اسپرم و از آقاتون میگرن تو آزمایشگاه جدا میکنن خوباشو بعدا شما رو عمل میکنن 

چه خوب من فکر کردم فقط از همین روشه و شوهرم اصلا زیر بار نمیره البته خودمم به این مسئله راضی نیستم. ...

منم خودم با شوهرم رفتم ولی نزدیکی نداشتیم،،شوهر منم نمیتونه خودش ب تنهایی نمونه بده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

من هم بیمارستان گاندی هم رویان هم دوجا تو شهر خودمون انجام دادم وخداروشکر هیچ وقت همسرم تنها انجامش نداده،برا ما هم خیلی مهممم بود ،این کار حرامه و اثر وضعی داره رو نطفه، ما حتی برای آی یو آی تو شهر خودمون نمونه رو تو خونه گرفتیم وزیر بیست دقیقه رسوندیم آزمایشگاه ،کلینیک ها هم اتاق دارن