2777
2789
عنوان

بیایین خودتونو و شوهراتونو توصیف کنید ببینیم کی خوشگل تره ؟؟؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقده کنجکااااوم شمارو ببینم تو تایپکا نرسیدم هیچوقت به عکساتون خخخ

😂😂فعلا وقیح پیداش شده 😂عادی ام عزیزم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
چند نقطه 

اوکی عزیزم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

من چشمام قهوه خیلی تره به مشکی میزنه درشته و موهام بلنده  تا رو بااسن خرمایی بود الان پایینش هایلایت کاراملیه لاغرم ولی چندسالته ورزش میکن قدم 168.شوهرم بور چشماش تیله ای فکش زاویه داره و قدش183 و رو هیکلم کارکرده.شکم نداره😐😃

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤