2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواج

293 بازدید | 20 پست

سلام

خانوما دعا یا ختمی برای ازدواج که خودتون ازش نتیجه گرفتین رو بیاین به اشتراک بزارید

ان شاءالله ازدواج کرده ها خوشبخت و سعادتمند بشن و مجردها ازدواجی با عاقبت بخیری و خوشبختی داشته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ازدواج دعا و ختم نیاز نیست،کافیه یکم سطح توقعتونو بیارید پایین.دنبال ایده ال نباشید این که گفتم ...

من اصلا توقعم بالا نیست اتفاقا پولدار برام چند نفر اومده برام اخلاق و ایمان مهمه

من اصلا توقعم بالا نیست اتفاقا پولدار برام چند نفر اومده برام اخلاق و ایمان مهمه

واقعیتش خواستگاریهای من تا چند جلسه پیش میره بعد یه هو بهم میخوره

اصلا نمیفهمم چی میشه

ممنون کسی رو دیدین از این ذکر نتیجه گرفته باشه؟

آره بودن شماهم نتیجه گرفتی دعا کن.چهل روز بعد از هر دونه نماز واجب أ إ هاشو من کیبوردم نمینویسه متاسفانه

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
منظورم از واسطه خیر، همین دعایی هست که فرمودید ان شاءالله جواب بده🌹

میدونم عزیزم آخه واسه داییم دنبال دختر خوبیم گفتم شاید همشهری باشیم که نیستیم متاسفانه☹️

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم