2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیپلمش رو دارم الگو کشیش اولاش سخته اما بعدا ک دستت راه بیافته چشمبسته میکشی و اگر دقیق بکشی و خوب مدل رو پیاده کنی اصلا موقع دوخت ب مشکل بر نمیخوری من متریک هم یه دوره رفتم اما بنظرم هیچ لباسی مثل روش گرلاوین تمیز و فیت و قشنگ در نمیاد

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
من دیپلمش رو دارم الگو کشیش اولاش سخته اما بعدا ک دستت راه بیافته چشمبسته میکشی و اگر دقیق بکشی و خو ...

اتفاقا داشتم تو ایمترنت میگشتم ببینم فرق گرلاوین و متریک چیه دیدم نوشته متریک اسون تره گقتم نکنه این گرلاوین بدردنخوره

جدا پس خوبه چون اولش دودل بودم

نه اصلا دودل نباش شاید به قول دوستمون یکم اولش سخت باشه ولی دستت که راه بیوفته همه چی آسون میشه

حتمااااا این روش رو دنبال کن

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
اتفاقا داشتم تو ایمترنت میگشتم ببینم فرق گرلاوین و متریک چیه دیدم نوشته متریک اسون تره گقتم نکنه این ...

متریک فقط بدرد مانتو دوزی میخوره ک نمیخوای فیت باشه ولی مثلا مدلای مجلسی بعدا  بخوای بدوزی فقط گرلاوین اگپایه است عالیههههه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤