2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسافرت واسه ما فقط شمال کشور و تبریز اینا که بریم کیف کنیم وگرنه بقیه شهرام گرمه برا ما

نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم 

کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
حتما خنکه.رشت و اینا خوبه سمت اردبیل م ک برین  حتما هوا عالیه دیگه.خوش بگذره بهت.دوتایی میرین

نه عزیزم همسرم شمالیه وپدرش اونجا خونه داره مازندران هستن

خودشون رفتن ماهم امشب میریم،تواین یکی دوسال تاحالا دوتایی شمال نرفتیم واسه همینه بیزارم ازشمال

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
نه کلا باردارم ک هستم نمیتونم برم  کلا خسته شدم از خونه نشستن و از اهواز

آخی عزیزم

الهی که صحیح وسالم نی نی ات رو بغل کنی😍بعد سه تایی برید گردش

آخی عزیزم الهی که صحیح وسالم نی نی ات رو بغل کنی😍بعد سه تایی برید گردش

مرسی عزیزم😘😘😘

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
اخی عزیزم...ایشالا بعد بارداری ت.با نی نی ت

مرسی😘😘

نه عزیزم همسرم شمالیه وپدرش اونجا خونه داره مازندران هستن خودشون رفتن ماهم امشب میریم،تواین یکی دوس ...

اها اره راست میگی...خب برید یه جای دیگه پس خودتون دوتا برید گردش.میدونم چه حسی داری.اینجوری انگار مسافرت نی

اها اره راست میگی...خب برید یه جای دیگه پس خودتون دوتا برید گردش.میدونم چه حسی داری.اینجوری انگار مس ...

باوجودخانواده اش وخواهر برادر مجردش خیلی رعایت میکنیم وکلا کنارشونیم،تنها نمیریم جایی

حالا قولش رو گرفتم تنها یه بار بریم شمال اگر بشه

باوجودخانواده اش وخواهر برادر مجردش خیلی رعایت میکنیم وکلا کنارشونیم،تنها نمیریم جایی حالا قولش رو ...

ایشالا ...خوش بگذره.منم مسافرت تنهایی دوس دارم.ولی همیشه اونا باید بگن کجا بریم.بیشتر قصدشون دیدن فک فامیلشونه که تو شهرای دیگه ن

ایشالا ...خوش بگذره.منم مسافرت تنهایی دوس دارم.ولی همیشه اونا باید بگن کجا بریم.بیشتر قصدشون دیدن فک ...

وای تواین وضعیت اقتصادی اصلا آدم روش نمیشه بره خونه کسی بمونه واقعا

خوبه پدرشوهرم خونه داره شمال وگرنه به هیچ عنوان نمیرفتم