2777
2789
سلام دکتر عمومیه ولی میگن خیلی ها رفتن ونتیجه گرفتن خواهرشوهرم برای معده اش رفته بود اونجا خیلی ازش تعریف میکردن یه نوبت هم برای من گرفته بود رفتم پیشش یه سونوداخلی نوشت ویه از پاپاسمیر بردم نشونش دادم میگه دهانه رحمت تنگه ونازاییت به خاطرهمینه باید بیای میل بزنی میشه راهنماییم کنید
سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
سلام ، بله من چند نفر رو میشناسم که بعد از چند سال ناباروری رفتن پیشش و باردار شدن
ما تماشاچیانی هستیم،که پشت درهای بسته مانده ایم! دیر آمدیم!خیلی دیر... پس به ناچارحدس می زنیم، شرط می بندیم،شک می کنیم... و آن سوتردر صحنه بازی به گونه ی دیگردرجریان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونین برای اطمینان خاطر بیشتر پیش یه دکتر دیگه هم برین ببینین نظر اون چیه من متاسفانه اطلاعی درباره تنگی دهانه رحم ندارم
ما تماشاچیانی هستیم،که پشت درهای بسته مانده ایم! دیر آمدیم!خیلی دیر... پس به ناچارحدس می زنیم، شرط می بندیم،شک می کنیم... و آن سوتردر صحنه بازی به گونه ی دیگردرجریان است!
نسیم جان تاحالا پیش چندتادکتررفتم یه بارهم ای یو ای کردم ولی هیچ کدوم در موردتنگی دهانه رحم نگفتن
هم پیش خوشه جلالی رفتم وهم عطاری چون سرچ که کردم رحم در صورتی اسپرمو میکشه که خیلی گرم باشه گفتم برم دارو گیاهی برای معتدل کردن رحم بگیرم
عطاری که رفتم شاهزاده قاسم روبه روی پمپ بنزین اسمشون توجه نکردم ولی میگن معروفه همیشه هم خیلی شلوغه