2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

203 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها پولیپ رحم خطرناکه؟ من دیروز سونو دادم پولیپ رحم داشتم رحم هم پایین تر از حد معمول بود و تخمدان هام بزرگ شده

خیلی درد لگن و کمر دارم 

علائم پولیپ میگن خونریزی شدیده ولی من دوماهه پریود نشدم

پریود نشدنت احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانه

بعضی از پولیپ ها که کوچیکن با یه دوره دارو رفع میشن که حتما باید پریود بشی

بعضیاشون بزرگن و به درمانای خاصی احتیاج دارن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
پریود نشدنت احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانه بعضی از پولیپ ها که کوچیکن با یه دوره دارو رفع میشن که حتما ...

اره فولیکول هام خیلی کوچیکه ۶ میلی متر که حالت عادیش ۱۸ تا ۳۳ باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید