2777
2789
عنوان

میخام ازش طلاق بگیرم باردارم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت صبر و آرامش بده عزیزم.یا معجزه بشه و شوهرت مرد زندگی بشه،یا طلاقتا بگیری و زندگی راحتی دا ...

من میدونم این درس نمیشه خودموگول میزنم دیروزاومده میگه قلیونوبده گفتم پشت کمددیواریه پشت یه عالمه اساس اومدپیشه خالم کل اساسای کمددیواری روریخت بیرون قلیون روبردجمشون هم نکردگفتم به کی میبری اخه انقدواجبه گفت اره به دوس دخترم میبرم

کسی نیست من به حرف احتیاج دارم واقعا

من هستم عزيزم 

به نظر من آدم فقط يه بار زندگي ميكنه ! و حالا كه خانوادت ميگن طلاق بگير ! هم بچت گناه داره كه اون باباش باشه هم گناه داره تو همچين خونواده اي باشه 

من هستم عزيزم  به نظر من آدم فقط يه بار زندگي ميكنه ! و حالا كه خانوادت ميگن طلاق بگير ! هم بچ ...

میخام طلاقم بگیرم ازیه طرف دلم بهش میسوزه اونم خوانوادش ولش کردن میگف اگه توطلاق بگیری میرم یه شهردیگه من چراانقدخرم به این ادم دلم میسوزه

میخام طلاقم بگیرم ازیه طرف دلم بهش میسوزه اونم خوانوادش ولش کردن میگف اگه توطلاق بگیری میرم یه شهردی ...

دلت به حال خودت بسوزه ! بعد به حال  بچت بسوزه ! ميتوني تا اين چند ماه كه بارداري بهش وقت بدي زير نظر مشاور خودش رو درمان كنه

دلت به حال خودت بسوزه ! بعد به حال  بچت بسوزه ! ميتوني تا اين چند ماه كه بارداري بهش وقت بدي زي ...

همه ایناکنارالان لکه بینی دارم خیلی میترسم شیافم گزاشتم بهترنشدالان غلیظ ترشده چکارکنم

مگه دكتر رفتي؟؟؟  بيدارش كن برو دكتر

تازه اومدم ازبیمارستان سرم ومسکن وشیاف دادگفت بدترشدبیا انقدازش بدم میادنمیخام باهاش حرف بزنم شایدم اصلانبرتم