2777
2789
عنوان

میخام ازش طلاق بگیرم باردارم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رفتم شیشه گرفتم شیرمو میدوشم میریزم تو شیشه آقا بیخیال بشه

چرا آخه ؟؟؟؟ به نظر من نبايد به حرفاي غير منطقي مردا گوش كرد بد عادت ميشن 😐 بگو اگه حوس ميكني بيا به توام شير بدم 😂

اومدم دیدم چلمه خابیده پتوهم ننداخته روش پتوانداختم منه بدبخت دلم سوخت مامانم دیدرفته خونه زنگ زده چراپتوانداختی روش خاک توسرت برودوتابندازسردش نشه اون انقدبی فکره توچرااینکارارومیکنی 

بخدادیگه نمیدونم چکارکنم بزارم برم یجابیخیال همه بشم

چرا آخه ؟؟؟؟ به نظر من نبايد به حرفاي غير منطقي مردا گوش كرد بد عادت ميشن 😐 بگو اگه حوس ميكني بيا ب ...

بخدا من هیچی واسش کم نمیزارم مثلا میخواد بگه عاشقمه امروز رفتم یه شیشه خریدم شیرمو میدوشم با شیشه میدم

استارتره عزیزم طلاقم بخوای بگیری تا موقع زایمانت نمیتونی،پس تا اونموقع خودتا بزن به بیخیالی و به کاراش فکرنکن و حرص و غصه و استرس را از خودت دور کن،خدا کمکت کنه عزیزم

بخدا من هیچی واسش کم نمیزارم مثلا میخواد بگه عاشقمه امروز رفتم یه شیشه خریدم شیرمو میدوشم با شیشه می ...

خوب جلوش شير نده بهش بچه شير خواست ببرش تو اتاق ! ولي اين ماييم كه مردا رو لوس ميكنيم البته من اينجوري ميگما ولي خودم بدترم 😀