دختر من دو سال یک ماهشه،الان دو روزی هست که پروژه از پوشک گیری وگرو شروع کردم،مشکلم اینجاست که دخترم تا جایی که میتونه هم جیش و هم شماره ۲ رو نگه میذاره ،وقتی اما دستشویی میبرمش کلی آب سرد به پاش میریزم و اب بازی میکنه تا شاید جیشش رو ول کنه،احساس میکنم از اینکه این پروسه رو میبینه میترسه البته راجع به جیش بهتر شده و سریل جایزه ش رو میخواست اما مدفوع رو نه،نمیدونم شایدم براش زوده، خیلی شنیدم که میگن ما سه چهار روز مرخصی گرفتیم و بچمون رو از پوشک گرفتیم،به چه مرحله که رسید دیگه تمومه؟دختر من اصلا نمیگه فقط من از حالاتش میفهمم که میخواد یه کاری بکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پسرم یه سال و نیمشه پوشک نمیکنم از خواب ک بیدارشد میبرم حتما دسشویی،بعدم هر دوساعت میبرمش،پی پیشو میگه بچم میاد پیشم هی میگه عه عه😂😂ولی جیش نه،باید خودم حواسم باشه تند تند ببرمش،یه تشت گذاشتم توش اب بازی میکنه تا جیشش بیاد🤕🤕🤕
خب اون حالاتش که اومد باید زود ببری بکنه دسشویشو باهاش بابای کنید بده پیش مامانش اگر چند روز خودش و نگه داشت کره و روغن زیتون تو غذاش بریز که بکنه آنقد باید ببری دستشویی تا عادت کنه
شاید امادگی شو نداره .که خودش و نگه میداره و شاید از جیش کردن میترسه من پسرمو خاستم بگیریم همکاری نکرد پوشک کرد یک ماه بعد مجدد شروع کردم گرفته شد دوسال و پنج ماهشه
منم شروع کردم😃😃ولی امروز چون بردمش یه امامزاده پوشک کردم که خدای نکرده.....با پدر شوهرم اینا بودیم رسیدیم خونه دیدم پوشکش خیسه🙄پیش پدر شوهرم حواسم نبود به دخترم گفتم اینا همش جیشه توحتی یکیشم نگفتی😂😂😂دیدم دارن میخندن به حرفم😆
۲۰روزه واسه پسرم وقت میذارم که از پوشک بگیرمش،دوسال و سه ماهشه. خبر نمیده ولی خودشو نگه میداره تا خودم ببرمش دستشویی.پی پیشو هم که اصلا خبر نمیده.
امشب کنار سالن رو سرامیک وایساده جیش کرد،😢😢 شوهرمم گفت این هنوز براش زوده ولش کن،منم دوباره پوشکش کردم گفتم دیگه از پوشک نمیگیرمش تا خودش بخواد. از فردا هم قصد دارم زندگیمو بشورم و تمیز کنم
98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5، وزن هدف60 کیلو