الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سواستفاده یعنی چیزی که خوده دختر بهش تمایل نداشته باشه اما دختری که با میل و خواست خودش میره ...
نه مخالفم. حالم بد میشه یادم می افتد. من هیچ وقتقستم از دوستی مسائل س ک س نبود. ولی اونا فقط همین رو میخواستن. چقدر درد آور و خجالت اوره با همسرت یه جا باشی دوس پسر قدیما با یه پوزخندنگات کنه. دلم میخواست بمیرم
آنقدر مشغول پیشرفت خودت باش که هیچ فرصتی برای نقد دیگران نداشته باشی.🌹.....
نه مخالفم. حالم بد میشه یادم می افتد. من هیچ وقتقستم از دوستی مسائل س ک س نبود. ولی اونا فقط همین رو ...
خب نظرات متفاوته
منم از رابطه هایی که منجر به سکس میشه بدم میاد اما خب چه فایده من تا الان با کسی نبودم و درمقابل با کسی ازدواج میکنم که هزاربار رابطه جنسی رو تجربه کرده و این عدالت نیست هیییچ جوره هم نمیشه فهمید کسی راست میگه یا دروغ.
اینا توجیه کردن خدا برای کسی نیاره شوهر کنی به دوس پسرت بر بخوری. خیلی درد داره
خب تو مجردی تو باید به کی وفادار میموندی؟به کسی که وجود نداشته؟به کسی که ممکنه اصلا هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردی و همیشه مجرد میموندی؟دقیقا به کی باید وفادار بود؟