2777
2789
عنوان

تاحالا شده واسه دوستی های قبل ازدواجتون عذاب وجدان بگیرید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 61 پست
منظورم مقایسه کردن اشتباه هست مگه ما مثل اونا هستیم. ما خیلی تو اخلاقیات و احساس از اونا سر تریم. مق ...

تو پست بعدیم گفتم عزیزم این اسمش توجیه نیست چون من معتقدم گذشته نیاز به توجیه نداره .

اگه یه زن به شوهرش خیانت کنه باید دنبال توجیه باشه وگرنه دختر و پسر مجرد چرا باید توجیه داشته باشن اخه

واقعا این خودت قبول داری. این همه سواستفاده. از دختر چی میمونه

سواستفاده یعنی چیزی که خوده دختر بهش تمایل نداشته باشه 

اما دختری که با میل و خواست خودش میره دوست میشه دیگه نمیشه اسمشو سواستفاده گذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دخترا اما با نزدیک صدتا دختر  پسرا در ان واحد همزمان حداقل هفت هشتا دوس دختر دارن  ام ...

اتفاقا خیلی از دخترا هم مث خیلی از پسرا گندشو دراوردن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
سواستفاده یعنی چیزی که خوده دختر بهش تمایل نداشته باشه  اما دختری که با میل و خواست خودش میره ...

نه مخالفم. حالم بد میشه یادم می افتد. من هیچ وقتقستم از دوستی مسائل س ک س نبود. ولی اونا فقط همین رو میخواستن. چقدر درد آور و خجالت اوره با همسرت یه جا باشی دوس پسر قدیما با یه پوزخندنگات کنه. دلم می‌خواست بمیرم

آنقدر مشغول پیشرفت خودت باش که هیچ فرصتی برای نقد دیگران نداشته باشی.🌹..... 
اتفاقا خیلی از دخترا هم مث خیلی از پسرا گندشو دراوردن 

اینکه صد درصد 

انکار نمیکنم اینو 

دخترایی هستن که واقعا دیگه شورش رو دراوردن اما تعدادشون به گرد پای پسرا هم نمیرسه 

پسرا واقعا غیر قابل اعتماد شدن بجز یه درصد خیلی خیلی خیلی کمی ازشون.

نه مخالفم. حالم بد میشه یادم می افتد. من هیچ وقتقستم از دوستی مسائل س ک س نبود. ولی اونا فقط همین رو ...

خب نظرات متفاوته

منم از رابطه هایی که منجر به سکس‌ میشه بدم میاد اما خب چه فایده من تا الان با کسی نبودم و درمقابل با کسی ازدواج میکنم که هزاربار رابطه جنسی رو تجربه کرده و این عدالت نیست هیییچ جوره هم نمیشه فهمید کسی راست میگه یا دروغ.

پسرا هم که بکارت ندارن ببریمشون دکتر 

واقعا پشیمونی؟ من از اینکه با کسی نبودم و اینقدر ساده بودم گاهی ناراحت میشم

خیلی درد آور خیلی خوشبحالت.از زیبایت لذت ببر

واقعا پشیمونی؟ من از اینکه با کسی نبودم و اینقدر ساده بودم گاهی ناراحت میشم

ناراحت نباش پاوی رو با هیچی عوض نکن

وقتی خدا میگه نباید با نامحرم رابطه داشت چرا ناراحتی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
وای وای ازین بهانه ها 

عزیزم من چندبار تکرار کردم که اینا بهونه نیستن

گذشته من به خودم مربوطه نه شوهرم چون در حال حاضر شوهری ندارم که بخوام بهش وفادار باشم

مذهبی هم نیستم پس دیگه اسمش بهونه نیست.

خب نظرات متفاوته منم از رابطه هایی که منجر به سکس‌ میشه بدم میاد اما خب چه فایده من تا الان با کسی ...

اینا توجیه کردن خدا برای کسی نیاره شوهر کنی به دوس پسرت بر بخوری. خیلی درد داره

اینا توجیه کردن خدا برای کسی نیاره شوهر کنی به دوس پسرت بر بخوری. خیلی درد داره

خب تو مجردی تو باید به کی وفادار میموندی؟به کسی که وجود نداشته؟به کسی که ممکنه اصلا هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردی و همیشه مجرد میموندی؟دقیقا به کی باید وفادار بود؟