2777
2789
عنوان

تاحالا شده واسه دوستی های قبل ازدواجتون عذاب وجدان بگیرید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 61 پست
واقعا پشیمونی؟ من از اینکه با کسی نبودم و اینقدر ساده بودم گاهی ناراحت میشم

خیلی زیاد پشیمونی داره آخه چیزی نیست که بهش افتخار کنم. پسرا خودم یه جور بزرگ میکنم که با دختری نباشه از ارزوهامه

آنقدر مشغول پیشرفت خودت باش که هیچ فرصتی برای نقد دیگران نداشته باشی.🌹..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندبار تکرار کردم که اینا بهونه نیستن گذشته من به خودم مربوطه نه شوهرم چون در حال حاضر شوه ...

مطابق امضات عمل میکنم

ولی بد نیست الان از پشیمونی گذشته خیلیا که الانم اظهار کردن برا زنددگی اینده عبرت بگیریم.....

شاید تو این دوستی ها ناخواسته اسیر کسی شدی که زندگی ایندتو تباه کرد و... 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مطابق امضات عمل میکنم ولی بد نیست الان از پشیمونی گذشته خیلیا که الانم اظهار کردن برا زنددگی این ...

خب نظرات متفاوته من معتقد نیستم به چیزی که شما میگین و شما هم به چیزی که من میگم اعتقاد ندارین.

اگه گذشته پسرا به خودشون مربوط میشه پس گذشته دخترا هم به خودشون مربوط میشه

برابری

عدالت

تساوی

خب تو مجردی تو باید به کی وفادار میموندی؟به کسی که وجود نداشته؟به کسی که ممکنه اصلا هیچ وقت باهاش از ...

افت و حیا خودمون چی. احساسمون که بازی چه شده. ما شدیم که یکی دیگه لذتش ببره پز بده بعدش چی افتخار داره. نه نه نه. اگه خلافی می کنیم حداقل توجیه نکنیم

خب نظرات متفاوته من معتقد نیستم به چیزی که شما میگین و شما هم به چیزی که من میگم اعتقاد ندارین. اگه ...

نه اینجور نیست. اگه باشه که میشه خیانت. اگه نباشه میشه هوس. کسی سودش بیشتر میبره کی. و اونا وا رو واسه چی میخواد

خب نظرات متفاوته من معتقد نیستم به چیزی که شما میگین و شما هم به چیزی که من میگم اعتقاد ندارین. اگه ...

خوب کی اسم‌گذشته پسرا رو اورد؟؟

من با کسی نبودم شوهرم قبل من یکی رو میخواست که دختره خیانت کرد و اهل نبود و فقط تلفنی حرف زدن چند ماه الان بنطرت در حق من طلم شده؟؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
افت و حیا خودمون چی. احساسمون که بازی چه شده. ما شدیم که یکی دیگه لذتش ببره پز بده بعدش چی افتخار دا ...

خب اون اسمش سادگیه مطلقه

یه دختر اگه به خاطر انجام رابطه جنسی یا هر دلیل دیگه ای به میل خودش با پسری دوست بشه اصلا اشکالی نداره چون خودش خواسته 

اما اینکه دخترای ما میان عاشق میشن و از سر عشق و عاشقی و هوس و سادگی و قول ازدواج رابطه برقرار میکنن و تو دلشونم راضی نیستن اما واسه نگه داشتن پسره تن میدن به رابطه بله اشتباهه.من منظورم همچین دوستی نیست

دوستی دوطرفه منظورمه که دوطرف با رضایت خودشون با هم دوست شده باشن و حد و حدود رو هم هر دو طرف مطابق میلشون تعیین کنن حالا یا حدصفر یا حد صد.

خوب کی اسم‌گذشته پسرا رو اورد؟؟ من با کسی نبودم شوهرم قبل من یکی رو میخواست که دختره خیانت کرد و ...

من اسم گذشته پسرا رو اوردم خب؟نباید میوردم؟

بله به نظر من وقتی عدالت انجام نشده باشه ظلم شده و نظر من نمیتونه حتما نظر شما هم باشه.

نه اینجور نیست. اگه باشه که میشه خیانت. اگه نباشه میشه هوس. کسی سودش بیشتر میبره کی. و اونا وا رو وا ...

حرف ما دوتا چیز متفاوته شما داری از دختری حرف میزنی که ازش سواستفاده شده و من دارم از دختری حرف میزنم که خودش خواسته رابطه داشته باشه به میل قلبی خودش دقیقا مثل پسری که خودش میخواد رابطه داشته باشه.

حرف ما دوتا چیز متفاوته شما داری از دختری حرف میزنی که ازش سواستفاده شده و من دارم از دختری حرف میزن ...

من همون اول فهمیدم. من تو سن شما بودم شما نبودی. من خودم خیلی کارا کردم جا نماز آب نمیکشم. الان 32 سالمه کارشناس ارشد مهندسی برق از شیراز دارم. بازم بگم که می فهمم چی میگی. ولی باز میگم حالش مال اوناست. اشتناهه. اشتباه اشتباهه

من همون اول فهمیدم. من تو سن شما بودم شما نبودی. من خودم خیلی کارا کردم جا نماز آب نمیکشم. الان 32 س ...

خب بازم میگم نظرات متفاوته.

دخترا هم دقیقا مثل پسرا نیاز جنسی دارن چه بسا نیازشون خیلی بیشتر هم هست اما تو ایران به خاطر تفکرات مذهبی نیازشونو سرکوب میکنن چون اگه بهش جواب بدن بعدا واسشون مشکل ایجاد میشه وگرنه اگه اینجا هم تساوی بین زن و مرد وجود داشت هر دو به یک اندازه از هم لذت میبردن.

من موافق بی بند و باری نیستم به هیچ وجه

اما موافق عدالت و برابری زن و مرد هستم و معتقدم اگه عیب نداره پسری تو گذشتش ناپاکی وجود داشته باشه پس واسه دختر هم نباید عیب داشته باشه اما خب جو جامعه این حرف رو نمیپذیره. جو جامعه میگه این حرفا واسه پسرا دلیل و منطق و استدلاله و کاملا درسته !!!!!! اما واسه دخترا توجیح و بهونه است .