2777
2789

مامانت رو راضی کنی که بیاد خواستگاری،ای چن روز بود اصن خبری ازش نبود سربازه برا مسئله ازدواجمون با مامانش قهر کرد اصن خونه نمیومد از روز چهارشنبه تا دیشب گوشیش خاموش بود امروز صبح گوشیش رو روشن کرد پیام داد گفتم چرا گوشیت خاموش گفت که با مامانم که قهر کردم گوشیمم خاموش کردم عصبانی،شدم باهاش بحثم شد گفت حداقل میتونستی ب منم بگی که ایقد دل نگرانت نشم معذرت خواهی کرد ولی من بهش گفتم دیگه باهات صحبت نمیکنم تا موقعی که بیای خواستگاری از صبح تا الان هر چی زنگ میزنه و پیام میده جواب نمیدم ب نظرتون کارم درسته؟؟😢خودمم دارم دیوونه میشم نمیتونیم از هم ی روز بیخبر باشیم ولی احساس میکنم هم دارم ب اون بد میکنم هم خودم،چیکار کنم؟؟جوابش بدم؟میشه برا حل مشکل ازدواجمون و حال دلمون برامون صلوات بفرستین😭😭😭😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونور مونده از تو رونده .حداقل دلخوش یکی باشه این وسط .فک کنم بخاطر تو داره جنگ میکنه ها .توام اگه این باشه رفتارت ک دپرس میشه جوابشو بده

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

مگه موندی رو دست پدر و مادرت که التماس میکنی بیاد خواستگاری؟؟خب اگه دوست داشته باشه میاد خواستگاری این کارا چیه آبروی دخترارو میبرید شوهر ندیده که نیستی عزیزم

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   

چرا اصرار به ازدواج داری وقتی مامانش راضی نیست؟فردا همین مامان ی کاری میکنه از هم جدا شین به قهر الانش با مامانش توجه نکن.راستش دنبال قضاوت نیستم ولی اکثر مردا بعد ازدواج طرف مامانشونو میگیرن نه زنشون

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

چرا یه سربازو اینقدر تو استرس میزاری خدارو خوش نمیاد در ضمن چرا خونوادش راضی نیستن حتما پسرشون بیکاره یا بی پول که نمیتونه الان ازدواج کنه یا با بودن شما مخالفت میکنن لطفا بهش فشار نیار اینجور ازدواجت درست پیش نمیره و به بن بست میخورین بزار با گذشت زمان اگه قسمتت باشه انجام میشه اگه نه بی خیال

دلیل مخالفت مادرش چیه؟  برید قبل از ازدواج یه مشاوره کمکتون میکنه

دلیل مخالفت مادرش ازدواج فامیلی میگه ازدواج فامیلی دوس ندارم چون اگه مشکلی تو زندگیتون پیش پیاد حرمت بین خانواده ها شکسته میشه،پسر عمم میشه