2777
2789
عنوان

لطفاکسانی ک باتجربه ان نظربدن

75 بازدید | 4 پست

سلام.حقیقتا من اصلا بلدنیستم با ناز و عشوه شوهرمو جذب خودم کنم.وقتایی ک باهم خوبیم که زیاد صحبت نمیکنیم وقتاییم که قهریم اصلا صحبت نمیکنیم باهم.خلاصه اینکه چون جفتمون خیلی بخاطره بحثایه اوایل ازدواجمون شده؛کمحرف شدیم اصلا من بلدنیستم واسش نازوعشوه بیام یا بانازوعشوه بتونم به قول یاروگفتنی خرش کنم😐 شماهااگه واقعا صاحب تجربه اید و یاد دارید بگید.

عزیزم تا جایی که من دیدم نازو عشوه ذاتیه ، حالا اگر داری ولی کم رنگ شده سعی کن احیاش کنی، مثلا بعضیا رو میبینی ذاتا نازن ، بعضیا ذاتا بانمکن ، بعضیا ذاتا ملوسن ، ناز ذاتیه ، بنظر من خودتو به علائق همسرت نزدیک کن ، ببین به چی علاقه داره اطلاعاتت رو در اون زمینه بالا ببر که حرف برای گفتن داشته باشید ، ثانیا برای خودت ارزش قائل شو تا همسرتم حذب بشه ، به آرایش و شورت قرمزم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس تنگ بپوش رژ قرمز بزن بقیش کار چشم و ابرو و لباته ازشون استفاده کن😊

عزیزجان منظورم ازعشوه شورت ورژ قرمز نبود.منظورم اینه که یجورعشوه بیای که شوهرت سیرباشه توخونه ازت و اونقد جذبت بشه ک خودش زبونش بازشه واسه صحبت منظورم ازلحاظ س-ک-س-ی نبود.هرخانومی بالاخره تو روابط زناشوییش یجورعشوه ونازوادا بلده ک شوهرش میخکوبش شه وبشه همونی ک زن میخاد ولی من اینوبلدش نیستم😢😢😑😑