2777
2789
عنوان

میخوام بچمو کلا شیرخشکی کنم...

2881 بازدید | 67 پست

۶۵روزه دارم کلنجارمیرم پسرم سینمو بگیره از روزی که بدنیا اومده حسرت شیرخوردنش ب دلم موند هرکیو میبینم راحت به بچش شیرمیده دوس دارم بمیرم😔احساس میکنم مادر بی عرضه ای هستم همش حس میکنم بچمو نمیتونم به سلامت بزرگ کنم واخر یه بلایی سرش میاد دیگه خسته شدم هرجا میرم پسرم گریه میکنه وشیرنمیخوره 

دیگه میخوام کامل شیرخشکیش کنم شیرخودمم خیلی کم شده

خانمایی که شیرخشک دادین میشه طرز صحیح درست کردنشو بگین؟؟چه شیشه شیری بگیرم؟؟ 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

سلامتیش مهمتره گلم،،، من شیرخودمو میدم الان پشیمونم کاش شیرخشک میدادم خسته شدم سینم زخم شده،شیرمم کم شده شیشه نمیخوره

شیشه شیراونت خوبه

درست کردنش هم ۶۰میل دوپیمانه،هرسی میل یه پیمانه

شیرخشک سوپرامیل خوبه👌

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا

بهترین کار ممکن رو میکنی

من احمق ۴ ماه کلنجار رفتم

الان یادم میاد واسه اون حجم حماقت دوست دارم خودمو بکشم

الانم گفتم دوباره بچه دار شم قطعا از روز اول توی همون بیمارستان شیر خشک میدم تا اخر 

حتی یه قطره شیر خودمو نمیدم

حتی یه قطره

تمام

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

منم از اول شبر خودمو میدادم و قبل خواب طهر و شبش شیر خشک میدادم تا ۹ ماهگی که کم کم سینمو نگرفت و شیر خشکی شد کاملا.من اپتامیل میدم هر ۳۰ میل اب یه پیمانه شیر خشک

معمولا رو شیشه شیر عدد زده ۲-۳-۴-۵ و ....

یعنی دوتا مثلا تا اونجا اب میریزی دو پیمانه شبر خشک

شباهم تو فلاسک اب جوش میریزم و تو یه پارچ اب جوش سرد شده باهم قاطی میکنم دمای اب متعادل شه شیر میریزم و میدم پسرم

سلامتیش مهمتره گلم،،، من شیرخودمو میدم الان پشیمونم کاش شیرخشک میدادم خسته شدم سینم زخم شده،شیرمم کم ...

کاش حداقل طعنه ها وتیکه های اطرافیان نبود تاراحت تر بااین قضیه کنارمیومدم😔

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

نکن یه همچنین کاریو

بچه ات رفلاکس پنهان داره که شیر نمیخوره! ببرش فوق تخصص گوارش اطفال

شیرمادر آنتی بادی داره که هیچ نوع شیر خشکی نداره

آهن شیرخشک بیشتره ولی جذب آهن شیر مادر بیشتره!

بچه های شیرخشکی اکثرا کم خون میشن!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
به نام خدا بهترین کار ممکن رو میکنی من احمق ۴ ماه کلنجار رفتم الان یادم میاد واسه اون حجم حماقت د ...

عاشقتم

منم همینطور

شیر ما مادرا همش اب خالی و حرص و جوشه.بخدا شیر خشک خیلی خیلی بهتره.

به نام خدا بهترین کار ممکن رو میکنی من احمق ۴ ماه کلنجار رفتم الان یادم میاد واسه اون حجم حماقت د ...

واقعا

بخدا دارم میمیرم از عذاب وجدان ،البته الانم میدم شیرخشک ولی بسکه اینواون میگن خوب نیس براش مخم نمیکشه دیگه انقدر عصبی شدم که خدا میدونه

من با دل راحت شیرخشک دادم تا حدود 4 ماه یه ذره شیری که خودمم داشتم به بدبختی دوشیدم کنارش دادم. بعدش دیگه خودش نخواست که نخواست.

بچم خیلی هم قوی و عالیه تاحالا آنتی بیوتیک نخورده.

شیر دادن یا ندادن هیچ ربطی به عرضه مادر نداره و کیفیت شیردادن هم همینطور. شما همون خشک رو با عشق درست کن براش توی بغلت بهش بده عذاب وجدان هم نگیر چون داری بهترین کاری که ازت برمیاد رو براش انجام میدی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
منم از اول شبر خودمو میدادم و قبل خواب طهر و شبش شیر خشک میدادم تا ۹ ماهگی که کم کم سینمو نگرفت و شی ...

اول اب میریزی بعد شیرخشک؟؟

نه عزیزم

منم هستم

بچه هام سینه نمیگرفتن

بچه اولم اصلا سینه نگرفت 

منم شیرم کم شد

کلی اطرافیانم طعنه زدن ک شیر نداره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”