2777
2789
عنوان

کمک کنید

49 بازدید | 4 پست

۶ روز دیگه اولین سالگرد ازدواج مونه الان به ماهه باهم قهریم و من خونه پدرمم نه زنگی زده ن پیامی داده میخام روز سالگرد براش یه پیام بفرستم چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟

سلامتی مهمترین چیزه...

چرا تو سال اول ی ماه قهر کردین؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دخالتای نابجای مادرش البته کتکمم زد بیشتر ب خاطر اون

آخ این مادرا 😬😬 مادر نامزد منم .. دختر داییش و آویزونش کرده عکساش و برای من میفرسته میگه ببین .. یا میگه پسرم اصلا ب تو نمیاد .. کثافت بی لیاقت

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
آخ این مادرا 😬😬 مادر نامزد منم .. دختر داییش و آویزونش کرده عکساش و برای من میفرسته میگه ببین .. ی ...

نمیدونم چرا اواش انقدر ارزو دارن زن بیارن واسه پسرشون بعد ک زن اوردن حسودیشون میشه پسرشون زنشو دوس داشته باشه

سلامتی مهمترین چیزه...