2777
2789
عنوان

درد بعد از زایمان

207 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من یک هفته ای میشه ک زایمان طبیعی داشتم  الان بعد یک هفته واژن و عضلات بین واژن... از پایین پیش بخیه ها ...وزانوهام وکف پاهام خیلی درد میکنن....سرم هم درد میکنه و بعضی شبا سر میشه نمیدونم واقعا چکار کنم لطفا کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زایمانت چن هفته بود دردناک بود و اینکه دردت اومد یا با امپول اوردی؟ میدونم ربطی ب تاپیکت نداره چون من دو هفته دیگه ب این‌مرحله میرسم فلن اطلاعی ندارم :||

تجربه گُرگت میکنه :)
عزیزم زایمانت چن هفته بود دردناک بود و اینکه دردت اومد یا با امپول اوردی؟ میدونم ربطی ب تاپیکت نداره ...

زایمانم ۳۹ هفته ای بود...ن خودم درد داشتم اره خیلی درد داشتم 

شیرموز میگن برا بچه ضرر داره اخه موز سنگینه...گوشت هم نمیخورم میگن بده...گوشت تو شیشه چیه؟

موز رو بخاطر گرمیش میگن خوب نیس ولی اگه زردی نداره که طوری نیست یا فوقش خنکی بخور بعدش 

پس شما چی میخوری بعد زایمانت؟

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
موز رو بخاطر گرمیش میگن خوب نیس ولی اگه زردی نداره که طوری نیست یا فوقش خنکی بخور بعدش  پس شما ...

کنجد و گردو باهم اسیاب کردم...خرما و کنجد و روغن حیونی...مرغ ماهی...شیر برنج...برنج عنبر بو با روغن حیونی 

منم انقدرضعیف شده بودم که سرم گیج میرفت وقتی وایمیسادم احساس میکردم بدنم میلرزه همش عرق سرد میکردم خونه مامانم بودم اول اینکه تاده روز استراحت بودم بعد مامانم برام هر روز جیگر یاگوشت گوسفند کباب میکرد میشه بگی کی گفته گوشت بده باید گوشت بخوری تاهم خودت جون بگیری هم شیرت قوت داشته باشه راسی ابمیوه هم زیادخوردم البته ازاین مغازه ای ها ولی میوه هم زیادخوردم گیلاس مخصوصا که خون ساز هس

دخترم نفسمه 
منم انقدرضعیف شده بودم که سرم گیج میرفت وقتی وایمیسادم احساس میکردم بدنم میلرزه همش عرق سرد میکردم خ ...

متم مثل شما سرم گیج میره و هی عرق میکنم اصلا عرق مثل آب از صورتم و بدنم میچکه...چ میدونم عقاید قدیمیا هست ک میگن گوشت بده و تا سه ماه نباید بخوری

متم مثل شما سرم گیج میره و هی عرق میکنم اصلا عرق مثل آب از صورتم و بدنم میچکه...چ میدونم عقا ...

نهههههههه به حرفشون گوش نده.. سه ماه یا خدا 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.