سلام دوستان من یک هفته ای میشه ک زایمان طبیعی داشتم الان بعد یک هفته واژن و عضلات بین واژن... از پایین پیش بخیه ها ...وزانوهام وکف پاهام خیلی درد میکنن....سرم هم درد میکنه و بعضی شبا سر میشه نمیدونم واقعا چکار کنم لطفا کمک کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم زایمانت چن هفته بود دردناک بود و اینکه دردت اومد یا با امپول اوردی؟ میدونم ربطی ب تاپیکت نداره چون من دو هفته دیگه ب اینمرحله میرسم فلن اطلاعی ندارم :||
منم انقدرضعیف شده بودم که سرم گیج میرفت وقتی وایمیسادم احساس میکردم بدنم میلرزه همش عرق سرد میکردم خونه مامانم بودم اول اینکه تاده روز استراحت بودم بعد مامانم برام هر روز جیگر یاگوشت گوسفند کباب میکرد میشه بگی کی گفته گوشت بده باید گوشت بخوری تاهم خودت جون بگیری هم شیرت قوت داشته باشه راسی ابمیوه هم زیادخوردم البته ازاین مغازه ای ها ولی میوه هم زیادخوردم گیلاس مخصوصا که خون ساز هس