2777
2789
عنوان

چندساعت دیگه زایمانمه

433 بازدید | 30 پست

سلام...انشالله صبح زایمان دارم..انشالله هر کی نینی میخواد خدا بهش یه صالحشو بده ...هرکی مریض داره خدا شفاش بده..هرکی گرفتاری تو زندگیش داره مشکلش حل بشه ...همه دخترهای مجررد ازدواج موفق داشته باشن..و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباركه❤️ياد شب زايمان خودم افتادم☺️چه هيجاني داشتم😍ايشالا ٤ ماه ديگه ني ني دوم منم مياد😍

طبیعی یا سزارین؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

عزیزم میشه برامنم دعا کنی .شوهرم خیلی باخونوادم لجه دعا کن یه مهری تودلش بیوفته وباخونوادم خوب بشه .توروخدادعا کن شوهرم راضی بشه برااقدام بچه دوم تو بج ۶.منم دعا میکنم زایمان آسون داشته باشی هم خودت هم بچت به سلامتی سپری کنید

مبارکه انشاالله به سلامتی 

میشه منم دعاکنی تواون لحطه اگه زحمتی نیست 

خسته شدم ازانتظار😢😢😢😢😢😢

اسمم ویداست اگه دوست داشتین برامنم دعاکنین ممنون❤❤❤❤❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

سلام عزیزم خیلی مبارم باشه ان شالله

الهی هر دوتون صحیح و سلامت باشید 

خیلی دعا کن منم زود مامان بشم 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

ممنون از این همه دعای خوبی که داری میکنی      اون هم موقع زایمان               الان فرشته ها حرفت رو بیشتر قبول می کنن      بیشتر دعا کن
من هم برات دعا می کنم به سلامتی بچه ات رو به دنیا بیاری          و در آینده یه بچه صالح تحویل اجتماع بدی        که هرکی باهاش برخورد میکنه بگه رحمت به شیری که خوردی        رحمت به پدر و مادرت

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد