2777
2789
عنوان

چندساعت دیگه زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 30 پست

الهی  به سلامت زایمان کنی  عزیزم 

برا منم دعا کن تروخدا  بدجور زندگیم ریخته  بهم برا ازدواج موفقم 

برای کار عشقم برا گرفتاری      برادرم 

منم برا شماصلوات میفرستم 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،شنیدم دعای خانوم باردار حین زایمان میگیره

میشه لطفا برام دعا کنی ازدواج کنم با کسی که دوس داریم همو؟

قلبم خیلی درد داره،مشکلام زیاده،برای آرامشم میشه دعا کنی؟

به توئم انشاالله خدا فرزند با شعور و با هوش و مومن عطا کنه،راهشوبا سعادت کنه انشاالله

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

ب سلامتی عزیزدلم منم چنروز دیگه زایمان میکنم خیلیا سفارش کردن سر زایمان دعاشون کنم همه منتظرایه نی نی سایتم روشون خدایا حس قشنگه مادرشدنو از هیچ زنی نگیر❤

تجربه گُرگت میکنه :)
ب سلامتی عزیزدلم منم چنروز دیگه زایمان میکنم خیلیا سفارش کردن سر زایمان دعاشون کنم همه منتظرایه نی ن ...

برای دل شکسته منم دعا کن،خدا بچتو حفظ کنه عزیزم

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

نمیترسی

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش

الهی هر دوتون سلامت باشید

و فرزندت باعث افتخارت بشه

برای ما هم دعا کن عزیزم

من خواهر سما هستم ، دختر ۲۲ ساله ای که از ۲۵ تیر ۱۴۰۱ در شیراز ، گم شد. ما هنوز چشم انتظاریم😔😭
ب سلامتی عزیزدلم منم چنروز دیگه زایمان میکنم خیلیا سفارش کردن سر زایمان دعاشون کنم همه منتظرایه نی ن ...

الهی شمام به سلامتی زایمان کنی عزیزم

و نی نی ت رو سالم و پر رزق و روزی بغل کنی

برای ما هم خیلی دعا کن

که ان شاءالله منم نی نی م رو صحیح و سلامت و به موقع بغل کنم

من خواهر سما هستم ، دختر ۲۲ ساله ای که از ۲۵ تیر ۱۴۰۱ در شیراز ، گم شد. ما هنوز چشم انتظاریم😔😭