2777
2789
عنوان

سریال بوی بارانو ‌کی میبینه؟

728 بازدید | 72 پست

سلام سلام

اقا کی می بینه این سریال آبگوشتیو ؟

من که حالم از نرگس محمدی بهم میخوره با این بازیش

ولی بازم کرم دارم هر شب دنبال میکنم سریالشو

چی میشه آخرش ب نظرتون ؟

بیاین حدس بزنین آخر سریال سرنوشت هر کدوم چی میشه

بعد که سریال تموم شد جالبه ببینیم حدسامون چقدر درست بوده

من که میگم سهیل شوهر ترانه زنده س

و مامان سهیل فقط میدونه و نمی گه به ترانه چون خیلی ریلکسه

اصن شبیه اینایی نیس که بچشو از دست داده 

آرمان اعدام‌میشه

شهاب زندان میخوره تا چند سااااال

پیمانم با دختر خواهر خانم‌وکیله ازدواج میکنه 

همون نامزد سابق شهاب 

همین

اینقد که لوس و بی مزس این فیلم 

💙 SK 💙 

نه سهیل که صددرصد مرده اخه خود بازیگر نقش سهیل تو اینستاش نوشت ببخشید تو این قسمت دل تون رو به درد اوردم هر چیزی از سهیل دیدید ببخشیدش دیگه دستش از دنیا کوتاهه😄

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون طی یه حادثه میمیرن و سریال خیلی رمانتیک تموم میشه

وسلام😐✋

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

من از اونجا ناراحت میشم که میلیاردها تومن هزینه همین سریال آبدوغ خیاری از جیب ما خرج شده.

شما فکر میکنی رضا کیانیان و رویا نونهالی میاند مفتی 50 قسمت سریال بازی کنند

نه سهیل که صددرصد مرده اخه خود بازیگر نقش سهیل تو اینستاش نوشت ببخشید تو این قسمت دل تون رو به درد ا ...

خب نمیاد که لو بده سریالو

فرشته هم‌همینا رو میگفت خخخ😂

💙 SK 💙 
خب نمیاد که لو بده سریالو فرشته هم‌همینا رو میگفت خخخ😂

نه فرشته از اول حدس میزدم زندس

واقعا؟

چی نوشته بود اون؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یکی واسه من خلاصه بگه چی شد ؟

من از مرگ سهیل به اینور ندیدم‌دیگه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
من از اونجا ناراحت میشم که میلیاردها تومن هزینه همین سریال آبدوغ خیاری از جیب ما خرج شده. شما فکر م ...

رویا نو نهالی واسه بازی تو یه فیلم سینمایی که کارگردانمون ساخت فقط واسه چند تا سکانس چند دقیقه ای ۱۵۰ میلیون گرفت

فقط چند دقیقه

💙 SK 💙 

به نظر من پیمان واقعا فرشته رو میکشه و اعدام میشه

ترانه بچشو بدنیا میاره و با پسر زهرا خانم ازدواج میکنه

شهاب و آرمان حبس میکشن ‌ و شهاب تو حبس آدم میشه و با شهرزاد ازدواج میکنه

یکی واسه من خلاصه بگه چی شد ؟ من از مرگ سهیل به اینور ندیدم‌دیگه

چیزی از دس ندادی

پیمان آزاد شد

ترانه آزاد شد

چمدون دست پیمان بود

دختره اون مرتیکه خلافه پیمانو کرد تو گونی برد کتکش زد گفت پولا رو بده اونجا پیمان فرشته رو دید

فرشته زنده شد

پیمان دوباره عاشق فرشته شد

😂😂😂😂

💙 SK 💙 
چیزی از دس ندادی پیمان آزاد شد ترانه آزاد شد چمدون دست پیمان بود دختره اون مرتیکه خلافه پیمانو ک ...

خخخخخخخخخخخحخخخخخخخخخ

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!