2777
2789
عنوان

سریال بوی بارانو ‌کی میبینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 72 پست
خخخخخخخخخخخحخخخخخخخخخ

واقعا حیف این همه خ که حروم بوی باران شد حتی😅

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
نه فرشته از اول حدس میزدم زندس واقعا؟ چی نوشته بود اون؟

اونم گفته بود دوستان شرمنده اینقدر کم بودم ولی همینم برام افتخار بود کنار هنرمندانی همچون رضا کیانیان و رویا نونهالی باشمو اینا

💙 SK 💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویا نو نهالی واسه بازی تو یه فیلم سینمایی که کارگردانمون ساخت فقط واسه چند تا سکانس چند دقیقه ای ۱۵ ...

کارگردانتون؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اونم گفته بود دوستان شرمنده اینقدر کم بودم ولی همینم برام افتخار بود کنار هنرمندانی همچون رضا کیانیا ...

عههه

راست میگی

پس اگه اینجوریه منم حس میکنم سهیل زندس

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
به نظر من پیمان واقعا فرشته رو میکشه و اعدام میشه ترانه بچشو بدنیا میاره و با پسر زهرا خانم ازدواج ...

😬😬 حواسم به پسر زهرا خانم نبود

اینم میشه

ولی پیمان فرشته رو نمی کشه 

همون دختره میکشه

خلافکاره

پیمانم شهرزادو‌میگیره و شهرزاد خوشبخت میشه😂😂

💙 SK 💙 

ینی تو این سریال سد کرجو ول کردن توش از بس ابکیه ولی بازم نمیدونم چرا نگاه میکنم 😧😧😧😧

تنها حدسی ک میزنم همونه ک یکی از بچه ها هم اشاره کرد پیمان فرشته رو میکشه 

و طبق معمول خلافکارا دستگیر میشن ادم خوبا هم اخرش شروع میکنن مزه پرونی😣

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

خسته نباشی سهیل ک نشون داد کفن پوششم کردن. 

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
کارگردانتون؟

آره اخه من خودمم بازی میکنم

ولی بیشتر تاتر

سریال و تله فیلمم بازی کردم ولی تاترو عاشقشم

یکی از سریالایی که بازی کردم دو سه سال پیش ماه رمضون شبکه ۳ پخش شد (دو راهی)

یکیشم همین یک ماه پیش

برنامه صراط اگه دیده باشی

💙 SK 💙 
😬😬 حواسم به پسر زهرا خانم نبود اینم میشه ولی پیمان فرشته رو نمی کشه  همون دختره میکشه خلا ...

پسر زهرا خانوم کیه؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

متاسفانه نه دوراهی رو دیدم نه صراطو