2777
2789
عنوان

درد دل

213 بازدید | 14 پست

سلام دوستاي مهربونم امشب خيلي دلم گرفته بود اومدم كمي درددل كنم باهاتون

بار سوم انتقال ميدم ازدواج دومم هست سال پيش هم ك فهميدم باردارم طبيعي از همون روز اول لكه بيني داشتم و دل خوني شروع شد بماند چه غصه ها خوردم تا سقط شد و چه در ايي كشيدم

هميشه سعي كردم توي زندگيم بارم روي دوش خودم باشه 

الانم ك سه هفتس تهرانم شوهرمم حتي نيست از صبح تا شبم تنهام خًواهرم پيشم 

مامانم هيچوقت توي مشكلات زندگيم كنارم نبوده تنها همه چيزرو گذروندم

براي طلاقم تنها بودم براي ازدواج دومم. دست تنها بودم   و براي سقطم هم همينطور

شش سال دارم درمان ميكنم يكبار با من جايي نيومد فقط ميگه برات دعا ميكنم

خلاصه خيلي دلم گرفتس😢😔

منم دلم خیلی گرفته . اعصابم خورده . دلم خونه میخاد . آدم حسودی نیستم ولی نمی دونم چرا فقط تو فامیل شوهرم فقط ماییم که خونه نداریم و خانواده شوهرم اصلا به فکر نیستن . چقدر ازشون بدم اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم.درکت میکنم من.مامان منم...

اما یه چیزی بهت میگم ناراحت نشو.هیچوقت چیزی رو با اصرار و بزور از خدا نخواه.بسپار به مصلحتش و صبر کن.عجله ما ادما به خودمون ضربه میزنه.دارم تجربه مو بهت میگم.

ای جانم.درکت میکنم من.مامان منم... اما یه چیزی بهت میگم ناراحت نشو.هیچوقت چیزی رو با اصرار و بزور ا ...

حق با تو عزيزم 

اما من صبر دارم شوهرم نداره ميگه شش سال داري درمان ميكني من بچه ميخوام

امیدت به خدا. گاهی تو لحظه ای که انتظارش رو نداری اتفاقهای خیلی خوبی میفته برات. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ايشالا شب قريب عزيزم

من خودم دقیقا وقتی گفتم باردار نمیشم فهمیدم حامله ام. 😍😍😍

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
میدونم چی میگی.تاپیک قبلی های منو درمورد مادر بخونی یکم متوجه میسی که منم مادرم عین توعه.

عزيزم نميدونم چي بگم ميدونم خيلي سخت مادر داشته باشي ولي دلسوزت نباشه

من جگرم ميسوزه

هميشه ميگم اگر خدا به من يك بچه بده دلم اميد ميگيره به اين زندگي سخت

بخدا ترسم اينه شوهرمرو از دست ندم خيلي احساس بدي

خدارو شكر عزيزم  برام دعا كن خانم گلي اينبار مثبت شم

انشالله که مثبته.