2777
2789

دوستان شب همگی بخیرتوروخداهرکدومتون هرذکری یادعای ک باهاش نتیجه گرفتید با هربارتعدادخوندن بگید میخام کسی رو ک دوسش دارم بیادخواستگاری قراره تاسربرج تکلیف روشن شه ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید ذکریادعای رو ک باهاش نتیجه گرفتید بگید التماس دعا

انشالا همگی حاجت روایتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که فعلا چله گرفتم زیارت عاشورا قبلا جواب گرفتم ازش . خیلی برام دعا کن مامان باشم این ماه چند روز دیگه موعدمه.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
انشالله ب حق امام حسین مادربشی

ایشالا خیلی دلم گرفته...

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چرا گلم

چند ماهه اقدامم این ماه دیگه اگه پریود شم دکتر برام عکس رنگی و‌سونو ازمایش نوشته. همش میگم ایکاش مامان باشم‌ بدون اینکه برم این ماه این کارارو انجام بدم. واقعا کلافه ام ازین انتظار. ایشالا خدا حاجت همه رو‌بده مال منم توو همین چند روز‌ بده .🙏🏻

چند ماهه اقدامم این ماه دیگه اگه پریود شم دکتر برام عکس رنگی و‌سونو ازمایش نوشته. همش میگم ایکاش مام ...

انشالله ک خدا حاجت دلت میده نگران نباش امیدت بخداباشه