2777
2789
عنوان

زنعموهام بهم گفتن پیر

1061 بازدید | 43 پست

بچه ها من ۲۹ سالمه و مجردم.امروز همه خونه بابابزرگ بودیم.من پام آسیب دیده چند روزه یه کم بد راه میرم و یه کم لنگ میزنم(چیز حادی نیست و با دکتر خوب میشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنعموهات بیخود کردن 

به چرت و پرتای خاله زنکی  یه مشت ادم بیکار گوش نده 

اعصاب ندارما 🙄

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

وقتی وارد خونه بابابزرگ شدم زنعمو بزرگم بعد سلام جلو همه بهم گفت قبول کن که دیگه پیر شدی(مجردم)...بعدش یه لبخند زدم و رفتم تو جمع نشستم.چند نفر پرسیدن چی شده و اینا یهو زن عموم گفت این حتما باید بره عمل شه...گفتم وا چرا عمل خوب میشه...خیلی دلم شکست با حرفاش

وقتی وارد خونه بابابزرگ شدم زنعمو بزرگم بعد سلام جلو همه بهم گفت قبول کن که دیگه پیر شدی(مجردم)...بع ...

عزیزم

من سنم کم بود 17سالم بود ازدواج کردم(البته الانم سنم کمهها19سالمه😁) تو بدونی چقدر زن عمو هام بهم کنایه زدن

بابای من تو کل فامیل به دختر دوست بودم معروفه عاشق دختراش، بعدا یکیشون گفت بابای تو دختراش زود از سر وامیکنه، و هزارتا حرف بدتر که اونایی زود شوهر میدن تاج گذاشتم که ما نذاشتیم و..... گ

دل منم خیلی شکسته اما گزاشتم خدا خودش جوابشونو بده.