2777
2789
عنوان

برای مانتو چند متر پارچه لازمه

| مشاهده متن کامل بحث + 19903 بازدید | 28 پست

اتفاقا من همین دو هفته پیش دادم که برام ای مانتو جلو باز بدوزه من فکر کنم 2/5 متر که خریدم گفت کمه رفتم ای حدود 75 سانت دیگه ام خریدم قدمم 170 هست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بلند میخوای کم میاد،برا این مدل مانتوها به دو قد پارچه نیازه

واااای چقدر بد شد پس 

همش شوهر حساب میکرد قدو...میگفت دومتر کافیه 

خودمم اولین باره میخوام مانتو بدوزم 😣 بنظرتون چقدر دیگه برم بگیرم؟

خدایا شکرت 
اتفاقا من همین دو هفته پیش دادم که برام ای مانتو جلو باز بدوزه من فکر کنم 2/5 متر که خریدم گفت کمه ر ...

اووووووو خب پس قطعا کم میاد 

اوف باید برم تا اون سر شهر دوباره پارچه بگیرم اضافه کنم 🥺

خدایا شکرت 
واااای چقدر بد شد پس  همش شوهر حساب میکرد قدو...میگفت دومتر کافیه  خودمم اولین باره میخو ...

متر  رو بذار رو سرشانه ات و تا روی پات اندازه بگیر،عدد رو دوبرابر کن ،میشه اندازه پارچه ات

اووووووو خب پس قطعا کم میاد  اوف باید برم تا اون سر شهر دوباره پارچه بگیرم اضافه کنم 🥺

اره احتمالا من قدش زیاد بلند نگفتم گفتم تا روی زانوم چون من لاغرم قدمم بلنده برای همین به نظرم زیاد مانتو خیلی بلند بهم نمیاد

خیاطم گفت بیشتر پارچه اش برای پشتش و یقه اش هست

اره احتمالا من قدش زیاد بلند نگفتم گفتم تا روی زانوم چون من لاغرم قدمم بلنده برای همین به نظرم زیاد ...

عزیزم مبارکتون باشه 

حالا این مدل هایی که من انتخاب کردم یقه ندارن استینشونم خیلی بلند نیست ولی گشاده 

دومتر کم میاد پس اینجور که میگید😑

خدایا شکرت 
عزیزم مبارکتون باشه  حالا این مدل هایی که من انتخاب کردم یقه ندارن استینشونم خیلی بلند نیست ول ...

مرسی عزیزم ممنون همچنین پیشاپیش واسه شما  

نمیدونم احتمالا همین جوریه

دوست عزیز قطعا کم میاد 

چون برای مانتو پانج و کیمونو به دوقد پارچه نیازه 

شما بهترین کاری که بدونی چقدر پارچه لازمته اینه که بلندی مانتو که مدنظرته رو اندازه بگیری که با توجه به قدت بگمونم میشه  ۱۳۰ سانت دوبرابرش کنی که میشه ۲۶۰ سانت 

و یه چیز دیگه هم اینکه شما اگه الان بری شست سانت بگیری چون جداست از اون دومتر پارچت اونقدرا کاربرد نداره 

بنظر من شما این پارچه رو کلا یه مدل دیگه بدوز و واسه اون مدل پانچ یه پارچه دیگه حدود ۲/۷۰  سانت بخر 

دوست عزیز قطعا کم میاد  چون برای مانتو پانج و کیمونو به دوقد پارچه نیازه  شما بهترین ...

وااای چقدر حیف☹️ ممنونم عزیزدلم انقدر کامل جواب دادین 

پارچه هام شلوغن و رنگ شاد،بنظرتون برم یه پارچه ساده بگیرم برای اضافه کردن قدمانتو خوب میشه؟!؟! 

خدایا شکرت 
وااای چقدر حیف☹️ ممنونم عزیزدلم انقدر کامل جواب دادین  پارچه هام شلوغن و رنگ شاد،بنظرتون برم ی ...

عزیرم شما خودتون میخواید بدوزید یا میدید به خیاط؟!! 

چون هر خیاطی نمیپذیره و باید باهاش صحبت کنید 

من بںظرم اونقدرا جالب نمیشه که با یه رنگ دیگه قدش رو اضافه کنی بعید بدونمم خیاطی واست این کار رو بکنه  چون خیلی کم داری نه ده سانتی که بگی یه کارش میکنم

شما اگه اصرار داری همین پارچه رو بدوزی میتونی  نهایتا همون رنگ خود پارچت بری باز بخری بیشتر به کارت میاد و  اینکه میتونی یکم مدلش رو تغییر بدی مثلا استینش  از  بالاتر از مدل عکس جدا در نظر بگیری که بتونی از اون پارچه استفاده کنی  و اینکه قدشم که اضافه کردی یه نوار تزئینی براش در نظر بگیری که مشخص نباشه تیکه خورده و دو تیکه است

عرض پارچتون ۱۵۰ سانته؟؟ جنس پارچتون چیه  پارچتون حتما باید ریزش خوبی داشته باشه تا قشنگ بشه ها !!