2777
2789
اصلا نمیفهمه وسط دعوا چی میگهههه .هزچی دلش میخاد میگ .اما میدونی من یه جمله رو قبول دارم همیشه تو دع ...

اتفاقا مردها مثل ما زنا نیستن یه چیز میگن و یادشان میره فقط وسط دعوا میخوان برنده شن حالا به هر طریقی با نیش زدن و فحش دادن و... میدونم دلت به درد اومده ولی مطمئن باش شوهرت به حرفهایی که زده اعتقاد قلبی نداره فقط وسط دعوا مرد آهنین درونش فعال شده

اتفاقا مردها مثل ما زنا نیستن یه چیز میگن و یادشان میره فقط وسط دعوا میخوان برنده شن حالا به هر طریق ...

کاش همین ک میگی باشه .فعلا ک دارم باهمین حرفا خودمو راصی میکنم ب زندگی باهاش 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم منم همین کارو کرده بی تربیت پست

باید مثل خودشون رفتار کرد،امروز پدرشوهرم اومده بود خونمون شوهرم کار داشت اومد بالا اونم پایین مونده بود میگه بابام پایینه میگم ب من چه خیلی احترام میذاری ک منم احترام بذارم😒همینجوری لال موند رفت😏

وااااي استارتر چه تاپيك به جايي زدي 

منم از ديروز سر يه مسئله چرت كه قهر كرد منم باهاش قهر كردم 

ولي ديدم نه انگار زيادي خودشو گرفته خيييلي ناراحتم كرد منم باهاش آشتي نميكنم تا ننيجه بي اخلاقيشو ببينه!

وااااي استارتر چه تاپيك به جايي زدي  منم از ديروز سر يه مسئله چرت كه قهر كرد منم باهاش قهر كرد ...

اره بذار ادب شه،شوهر من ب بابام فحش دوقورت و نیمشم باقیه😒😑یه معذرت خواهیم نکرده‌،دو شبه شام ندادم بهش دیروز صبحانه و ناهار خونه ننش بودیم امروزم نه از صبحانه خبری بود نه از ناهار😏