2777
2789
گفتم اره من نصفه شب بازار و دکتر بگردم گفتم همیشه من برات اخر از همه هستم همه برات تو اولویتن بجز من ...

نمیییفهمنن کههه حالا تو اگ ججواب میداددی هم نمیفهمن بازم .الانم ک ج ندادی بازم نفهمیده 😐

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنم امشب وسط دعوا بهم گف تو اییی هستی برام الان دیگ (ببخشید ببخشید) ککه شدی  گعتم باشه بی لیاقت 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
گفتم اره من نصفه شب بازار و دکتر بگردم گفتم همیشه من برات اخر از همه هستم همه برات تو اولویتن بجز من ...

مردا واقعا لیاقت ندارن 😡

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

منم شام ک نزاشتم هیچ .صبحانه هم نمیزارم 

صبح پاشد رفت خونه پدرشوهرم ک گوساله قربونی کنن و ما همچنان در قهر،ساعت ۹ اومد ک پاشین حاضر شین بریم اونجا حاضر شدیم رفتیم صبحانه و ناهارو خوردیم ساعت ۳:۳۰،۴ بود ک برگشتیم اومدنی ساک بچه رو گذاشتم جلوش رو میز ک برداره،برنداشت دوباره گفتم ساک بچه رو بردار ب نشنیدن زد خودشو برنداشت منم هم کیف خودمو هم خود بچه رو هم ساکشو برداشتم رفتم از دستشویی مای بی بیاشو جمع کنم ببرم بیرون پیشونی بچم خورد ب در باد کرد😭😭

صبح پاشد رفت خونه پدرشوهرم ک گوساله قربونی کنن و ما همچنان در قهر،ساعت ۹ اومد ک پاشین حاضر شین بریم ...

الهی خدا بزنتشون ک بچع ها اذیت میشن فقطاین وسط منم شبیه دعوا میکردیم بچم هی غرمیزد میرفت و میومد 

شمام قهری؟

بلهههه 😏

تو ماشین نتونستم چیزی بگم چون جاریمم با ما میومد،رسیدیم خونه گفتم همینجوری سرتو میندازی پایین میری نمیگی حداقل ساک بچه رو بردارم،بچه ک فقط مال من نیس😤گفت میگفتی برمیداشتم دیگه گفتم گذاشتم جلوت یبارم گفتم گفت نه دیدم و نه شنیدم گفتم الحمدلله کر و کور هم شدی گفت درست حرف بزن پدرسگ😭😭😭😭😭گفتم خودتی و جد و ابادت

به به😞😞😂

اصلا نمیفهمه وسط دعوا چی میگهههه .هزچی دلش میخاد میگ .اما میدونی من یه جمله رو قبول دارم همیشه تو دعوا حرفایی زده میشه ک تو ارامش بهش فکر شده اما نتونستی بگی .گف نمیخامت دیگ برام اییی شدی خانوادت فلانن .بابات بهمانه .کاش نگرفته بودمت کاش ازت بچه نداشتم کاش بتونم طلاقت بدم .دلم نمیخواد بیام توخونه .دلم خوش نیست باهات .

میدونی فقط ازخودم ناراحتم ک چرا دارم عمرمو باهاش تباه میکنم. دذ

تو ماشین نتونستم چیزی بگم چون جاریمم با ما میومد،رسیدیم خونه گفتم همینجوری سرتو میندازی پایین میری ن ...

ای بابا این مردا باید حتما این دهن کثیفشونو بازکنن اه شوهر منم بددهنه

خاص فقط خداس🥰