2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بذار ادب شه،شوهر من ب بابام فحش دوقورت و نیمشم باقیه😒😑یه معذرت خواهیم نکرده‌،دو شبه شام ندادم ...

تازه باردارم هستم 

ادم كه نبايد بلانسبت مثه گاو نه من شيرده باشه ديروز فشارم حدود سيزده بود...اينم ميگفت چرا به دكترت نگفتي فشارت ميره بالا منم گفتم خب حالا يادم رفته الان ميگي چي؟الان بايد چيكار كنم اخه تو اون موقعيت كه حالم بد بود وقت اين حرفا بود؟؟؟جون به سرم كرد به خيال خودش داره دلسوزي ميكنه انقدر كه حرصم داد به خدا اخرم سر اين مسئله تخمي تخيلي قهر كرد منم ديگه بدتر از اون

تازه باردارم هستم  ادم كه نبايد بلانسبت مثه گاو نه من شيرده باشه ديروز فشارم حدود سيزده بود... ...

هعععیییی نگو نگو تو بارداریم انقد حرص میداد انقد ناراحتم میکرد😔فک کن فردا میخام برم بستری بشم امشب دعوا کردیم همه ی وسایلا رو خودم از طبقه دوم بردم پایین گذاشتم تو ماشین😑😢

ب تخمدان چپم،والا.ب دخترم گفتم امشب خداروشکر جامون بازتر شده😂۵ ماهشه😍😆

سلام عزیزم.خدادخترتونوبراتون نگهداره.ببخشیدمیخواستم بپرسم هزینه ی اتاق خصوصی وبیمارستان خصوصی ومتخصص زنان بیادبالای سرآدم چقدرمیشه؟

سلام عزیزم.خدادخترتونوبراتون نگهداره.ببخشیدمیخواستم بپرسم هزینه ی اتاق خصوصی وبیمارستان خصوصی ومتخصص ...

سلام گلم،بیمارستانی ک من بودم همه اتاقاش خصوصی بود،۴ میلیون و هفتصد گرفتن اولش چون دخترم تو تعطیلات بدنیا اومد بعد تعطیلات ک شوهرم مدارکو برد بیمه گفتن بیمه تکمیلی دارین رایگان شد