2777
2789
عنوان

عشق ارزش التماس داره؟!؟😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 28 پست
خودش منو ول نكرد كه نميگه نميخوامت فقط ميگه خانواده اينطوري ميگن

بهونس ادما واسه نخواستناشون از زمین و زمان بهونه میارن، میگم که میلخ خودته یه پیام بده ببین چجوریه ولی التماس هرگززززز چون ایتجوری فقط زودتر کار خودتو ساختی و از دستش مید

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونس ادما واسه نخواستناشون از زمین و زمان بهونه میارن، میگم که میلخ خودته یه پیام بده ببین چجوریه و ...

درسته اگه خودش ميخواست ميشد😔

بنظرت بهش بگم چرا با من اينكارو كردي و قول و وعده دادي؟

توكل بر خدا...♥️
چيشد به هم رسيدين؟

طلاق گرفتیم عزیزم نرسیدیم که ،نزدیک عروسی یه بحثی شد و منم بخاطر خرفایی که تو دعوا بهم زد خیلی ناراخت شدم هی میگفتم امروز پیام میده فردا پیام میده بالاخره زنگ زد اما گفت عروسی کنسلو طلاق ،بعد تا یه مدت هی اصرار و التماس که من دوست دارم نکن اما اون بدتر کرد و زودتر رفت.الان خودمو سرزنش میکنم که ای کاش قهر نمیکردم چون خیلی دوسش داشتم و این پیام ندادن اون موقع تو دلم مونده به خاطر همین میگم تو پیام بده تا بعدا خودتو سرزنش نکنی اما پیام دادی مثل من التماس نکن و از موضع قدرت حرف بزن 

طلاق گرفتیم عزیزم نرسیدیم که ،نزدیک عروسی یه بحثی شد و منم بخاطر خرفایی که تو دعوا بهم زد خیلی ناراخ ...

ما هر دومون با عشق خداحافظي كرديم

هيچ كدوم با دلخوري نبوده

فقط بخاطر شرايط و سن كمش ٢٠سالشه

و اينكه فكرميكنه با اين كارش منو خوشبخت ميكنه كه چون پول نداره ازم دوري كنه

توكل بر خدا...♥️
درسته اگه خودش ميخواست ميشد😔 بنظرت بهش بگم چرا با من اينكارو كردي و قول و وعده دادي؟

من همه اینارو گفتم اما جوابمو داد اشتباه کردم یا خودکرده را تدبیر نیست و کلی گریه زاری کردم نازشو کشیدم اما انگار هر چی بیشتر من التماس میکردم اون سنگ تر میشد ، میدونی عزیزم هیچ کس از زن اویزون و بی عزت نفس خوشش نمیاد وقتی التماس طرفو میکنی فک میکنه بی ارزشی و راحت تر میره . بگو بهش خب حرف حسابت چیه یا همچین چیزایی و بگو دوسش داری به شرطی که اونم دوست داشته باشه

ما هر دومون با عشق خداحافظي كرديم هيچ كدوم با دلخوري نبوده فقط بخاطر شرايط و سن كمش ٢٠سالشه و اين ...

خب پس احتمال پشیمون شدنش زیاده ، بهش بگو دوسش داری و واست مسئله ای نیست منتظر می مونی اما اگه میبینی اصرار به رفتن داره مانع نشو ، باور کن باور کن پسدا اونقدر خودخواهن که حتی هیچیم نداشته باشن به خاطر دختر حاضر میشن ادم بکشن پس فک نکن وقتی میگه برو دنبال زندگیت به نفع تو داره فک میکنه ، متاسفانه ما دخترا احساسی هستیم و باورش واسمون سخته

من همه اینارو گفتم اما جوابمو داد اشتباه کردم یا خودکرده را تدبیر نیست و کلی گریه زاری کردم نازشو کش ...

نه من هيچ وقت التماس نكردم و نميكنم

اصلا كسي كه با التماس بمونه ارزش نداره

ولي نميتونم حرفامو نگفته بمونه

و نميدونم اصلا عاقبت ما چي ميشه

تموم تموم نشديم

بلاتكليفيم

توكل بر خدا...♥️
خب پس احتمال پشیمون شدنش زیاده ، بهش بگو دوسش داری و واست مسئله ای نیست منتظر می مونی اما اگه میبینی ...

اي خدا دارم ميميررررررم

يعني منو نميخواست كه اينكارو كرد؟

اگه نميخواست چرا اون حرفارو زدددددد

توكل بر خدا...♥️
نه من هيچ وقت التماس نكردم و نميكنم اصلا كسي كه با التماس بمونه ارزش نداره ولي نميتونم حرفامو نگفت ...

اوهوم اون عشقی که با التماس بمونه که احتمالش خیلی کمه عشق نیست و گداییه و چیز با ارزشم به گدا نمیدن.حرفاتو میتونی بزنی و خب بزن بهش ، امیدوارم بهترینا واست اتفاق بیوفته

اي خدا دارم ميميررررررم يعني منو نميخواست كه اينكارو كرد؟ اگه نميخواست چرا اون حرفارو زدددددد

حرفا متناسب با شرایط عوض میشن زندگیتو رو چارتا حرف نبند مثل من که همش میگم اگه منو نمیخواست چرا اومد منو گرفت عاشقم کرد و...اون موقع منفعتشون تو گفتن اون حرفا یا انجام عملی بوده الان منفعتشون تو اینه

بخدا خودم هم موندم عاشقه ميدونم😔داره زجر ميكشه خودش تو روي بدر و مادرش وايساده و هررچي بهم گف ميخو ...

اگه مشکل برا پول و اینهاست. خدا خودش درست میکنه.

امیدوارم بهونه نباشه