2777
2789
عنوان

لطفا بیاین!📣📣📣📣

105 بازدید | 19 پست

دوستان عزیزم😍😍😍

بیاین هروز ساعت هشت_ساعت عاشقی_ ب امام مهربونی ها ، امام رضا (ع) ارادتمون رو نشون بدیم❤

با خوندن صلوات خاصه ایشون

انشاالله این صلوات ها باعث بشه حاجت هامون براورده بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّـهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِيِّ بنِ مُوسَى الرِّضا المُرتَضَى الإمامِ التَّقِيِّ النَّقِيِّ وَحُجَّتِكَ عَلى مَن فَوقَ الأرضِ وَمَن تَحتَ الثَّرى، الصِّدّيقِ الشَّهيدِ، صَلاةً كَثيرَةً تامَّةً زاكِيَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً، كَأفضَلِ ما صَلَّيتَ عَلى أحَد مِن أولِيائِكَ. 

التماس دعا🙏🏻❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

هرکسی هر حاجتی داره بگه تا براش صلوات بفرستیم

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من    

انشاالله حاجت روا بشی❤

واسه من دعا کن عزیزم💙 ان شاالله همیشه سلامت باشی

همچنین عزیز جان❤

انشاالله حاجت روا بشین

ساعت عشق 00:00 نبود مگه 😕

ساعت عاشقی ما ساعت هشت هست عزیز جان😍

من برام دعا کن همه چی به خوبی و خوشی حل بشه تا عروسیمو بگیرم

انشاالله عزیزم❤

هرکسی هر حاجتی داره بگه تا براش صلوات بفرستیم

عزیزم خیلی برام دعا کن تو شرایط بدی هستم 

منم ۵ صلوات برای تو میفرستم

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚