2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم؟

95 بازدید | 4 پست

دوستان من یه دو هفته ای هست ک جدا از خانواده ام زندگی میکنم.. (تاپیک های قبلو بخونید)

و امسال کنکوزی هستم... و از اونطرف ک باید خرجمو از ی راهی در بیارم چون تنها زندگی میکنم.. چجوری هم کار کنم هم واس کنکور بخونم؟؟ 😭 ینی صب تا بعداظهر برم سرکاز؟ بعد غروب تا شب درس بخونم؟

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

منم مشکل تو رو دارم هم باید کار کنم هم درس بخونم 

4صبح تا 7 میخوندم

7 تا 5 سرکار

6 تا 12 باز میخوندم

ولی الان بیکار شدم چند روزه حال نفس کشیدنم ندارم چ برسه درس خوندن

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم تاپیک های قبلیتو خوندم.. دیگ مستقل شدن همین چیزارو هم داره دیگ.. خیلیییی مواظب خودت باش، همه جا پر از گرگه... دلم نمیخواد اتفاق بدی واسه هیچ کدوم از خانومای سرزمینم بیفته... اگ بتونی ی کار نیمه وقت پیدا کنی خیلی خوبه، یا اگ میتونی تو خونه کار کن. 

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔

ی خانومی و می‌شناختم ک شرایط شمارو داشت، تو خونه خودش از بچه ها پرستاری می‌کرد، دانشجو بود... تو آپارتمانی ک زندگی می‌کرد سپرده بود ب مامانای شاغل ک ب جای این ک بچه کوچیک و ببرن مهد بزارن پیش اون، هم درآمدش خوب بود هم راضی بود، فقط یکم سنگین بود، کار و درس و امتحان همه با هم.

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔