الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما خوب شد دندونت؟ منم یه هفتس موقع جویدن درد خفیفی دارم
نه خوب نشد فقط امرور بهتر بود دیروز دوباره رفتم دکترم دید گفت مشکلی نداره کامل عصب کشی شده برو اعصاب. امروزم وقت داشتم هم دکتر اعصاب هم گوش و حلق و بینی ولی نرفتم چون خیلی بهترم ولی میدونم بر میگرده
شما خوب شد دندونت؟ منم یه هفتس موقع جویدن درد خفیفی دارم
منم الان تقریبا یک ماهه عصب کشی کردم درد نداشت از اول دندونم مجبور شدم چون بقیه رو میخواستم روکش کنم و این یه دونه فقط عصب داشت عصبشو بکشم ک ی دست بشه اما حالا زبون میزنم ی درد خفیفی میگیره نمیدونم درست انجام داده یا نه!
نه خوب نشد فقط امرور بهتر بود دیروز دوباره رفتم دکترم دید گفت مشکلی نداره کامل عصب کشی شده برو اعصاب ...
منم بعضی وقتا انگار فشار و یه درد خفیف حس میکنم نمیدونم مال دندون عصب کشی شده اس یا نه اخهعکس روهم دید دکتر گف خیلی خوب شده قبلا آسه داشته الان کامل خوب شده البته خودم حس می کنم وقتی اعصابم بهم میریزه یا بهش فکر میکنم هم خیلی تاثیر داره انگار بدتر میشه الان که چند ساعته فکرم درگیرشه انگار اون حس فشار شده درد خفیف
من ترجیح دادم دندون خودم تو دهنم باشه تا ایمپلت کنم حالا چند سال دیگه میرم دکتر عوضی من همون موقع که ...
شما برا دندونت چیکار کردی؟ من یه دندونم ابسه کرد قرص خوردم بعد عصب کشی کردم یکم فاصله افتاد برا پرکردنش دکتر کلی دعوام کرد که این شاید دوباره عصب کشی بخواد همون موقع عکس گرف گف خیلی ابسه اش بهتره سریع پرش کن منم پرکردن همین یکیدوماهپیش هم دید عکس. رو گف کامل خوب شده ابسه مشکلی نیس دیگه ولی از دیروز حس فشار دارم تو همون محدوده ولی نمیدونم دقیقا همون دندونه یا نه یه دکتر دندون پزشک امروز دید گف دندون بالاییش که قبلا عصب کشی شده مشکل داره انگار دوباره برو نشون بده از همون موقع بهبعد انگار درد وفشار از رو اون برداشته شد اومد رو همین دندون که عصب کشی کردم و ابسه داش الانم یه درد ریز میگیره ممکنه به خاطر این باشه خیلی امروز اعصاب ام خراب بوده و چند ساعتم هست دارم به این دندون فکر میکنم؟
سلام شماها چیکار کردید دوباره براتون عصب کشی کردن ؟منم دندونم دو ماه میش عصب کشی کردم دوباره درد گرفته رفتم گفتن دکترش کارش خوب نبوده از اینجا رفته حالا دوباره باید برم دکتر دیگه ببینه به خدا تو این اوضاع گرونی ۱۹۰۰ پول دادم الان دوباره باید برم کلی ویزیت و عکس و استرس مضاعف و پول دوباره... ای خدا
خیلی حواستون باشه به دروغ میگن عصب کشی که پول هنگفتی بگیرن و اکثرا مشکل حل نمیشه فقط می خوان پول از حسابت بکشن کاری ندارن خوب شدی یا نه ...حتما بگردین پزشک خوب پیدا کنین پیدا میشه ولی تعدادشون خیلی کمه
من این بلا سرم اومد دکتر گفت یا باید تحمل کنی یا ایمپلت حتی تعویض روکشم کردم فایده نداشت منم بیخیالش ...
روز بخیر دقیقا از من دندونم بعد شش ماه یه تیر لحظه ای می کشه که حتی به آخ گقتن هم نمیرسه از بس درد زمانش کوتاهه اما یک ماهه این قضیه گاها تکرار میشه و مردد بودم اینو ببرم نشون بدم یا نه ؟شما عاقبتش چی شد بعد این مدت ؟