2777
2789
عنوان

درد دندان عصب کشی شده بعد از ۱ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 37647 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین الان هزینش چقد میشه؟؟

هزینه عکسم شد۵۰

عصب کشی هم عموم انجام دادن

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
برم به دکتره بگم؟؟ همون که عصب کشی کرد

حتما برو...به هر حال باید عکس گرفته بشه. یا همینه یا یه دندون دیگه. چیزی که مشخصه اینه که درد دندونو نمی شه پشت گوش انداخت. خود بخود خوب نمی شه. مشکل هر چی که باشه رفته رفته بدتر می شه. هم حل کردنش سخت تر می شه و هم هزینه بالا می ره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
وای منم همینجورم.وخجالت میکشم ب همسرم بگم بازم دندونم دردمیکنه آخه باکلی بدبختی پول جور کرد تا درستش ...

منم همین طور اصلا از دندون شانس نداشتم  هنوز شیش ماه نمیشه یه دندونمو پر کردم 

برامنم درد می کنه دوسال پیش عصب کشی کردم منم دیگه می ترسم برم دکتر

من ترجیح دادم دندون خودم تو دهنم باشه تا ایمپلت کنم حالا چند سال دیگه میرم دکتر عوضی من همون موقع که داشت عصب کشی میکرد گفت یکی از عصبات نازکه پیدا نمیشه بعدش گفت پیداش کردم نگو دروغ گفته بوده 

حتما برو...به هر حال باید عکس گرفته بشه. یا همینه یا یه دندون دیگه. چیزی که مشخصه اینه که درد دندونو ...

اخه بقیه دندونامم درد میکنه حتی خمیر دندون ضد حساسیت زدم