2777
2789
عنوان

دورهمی های قدیم

261 بازدید | 16 پست

دورهمی بانوان محله ای در اهواز

دهه پنجاه خورشیدی ، عکس یادگاری از چهره ها و نگاه هایی از دهه ها پیش از روزگار اصالت صمیمت ها و باهم بودن ها یادگار روزهايي که کوچه ها با آدمهایش جزئی از جهان ساده و قشنگمان بودند نسلی که بی هیچ منت و تعلّقی آزادی اجتماعی را در هر لباس و با هر سلیقه ای نفس کشید تجربه کرد و در تاروپود لحظه هایش در تصاویرش و در خاطراتش رج زد

شاید این عكس آخرين تصویر بجامانده از دورهمی این بانوان محترم در محله شان باشد و ناگهان ظهور مشت ها و موشک ها و چند سال بعد وقوع یک انقلاب و بعد جنگ مسیر سرنوشت این زنان را از هم جدا کرده شاید در دل این عكس جماعتى سه خط در ميان همه آنور آب هستند، با اولين تغییر ها ترقه ها و بمب ها رفتند و از کادر قاب باهم بودن خارج شدند قصه کمرنگ شدن حضور باهم بودن آدمها در مسیر روزگار و فراموش کردن اسم ها و اضمحلال رسمها و تنها تصاویر است که بجا می ماند و حالا شاید بعضی هاشان دلخوش به همين عكس ها زمانه را هجا میکنند به آلبوم های قديمى و چند داستان كوتاه و بلندی که از آن به ياد مانده خاطرات در مقابل لحظه ها دورهمی ها و عشق و حال ها تنها چیزی است که تاریخ مصرف ندارد

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اول كه عالي  دوم خوبي سلامتي

اول مرسی 

دوم بخوبیتون 

ممنونم. شما در چه حالی؟

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3061110/خیانت?page=1  میشه گزارش بزنین‌ممنونم

قدیمیه ها 

حل شده انشالله؟ 

خب؟الان صدتا ازین مدل عکسا تو اینستا هست دورهمی بی حجابتر و شادتر به ظاهرو شیکتر 😐

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
خب؟الان صدتا ازین مدل عکسا تو اینستا هست دورهمی بی حجابتر و شادتر به ظاهرو شیکتر 😐

حالا من ساده شو دوس داشتم. بی ریا تر🤗

من که میگم کاش تو دوران قدیم زندگی میکردم مگه الان چجوریه همه بی حجاب اند همه جا گرونی شده همه جا فساد...حداقل قدیما ی ذره معرفت بود😟همه با وجود گرونی ها خوش بودن چشم و هم چشمی نبود...عاشق عکسای قبل انقلابم...

خدایا شکرت

میگم که اونا ساده و بی ریا بودن. معرفت هم شما خوب اومدی 

کاش ما هم تو اونروزا بودیم. فکر نکنم تکرار بشه 

ساده اشم هست واسه دوران بچکی های خودمون حدود  15 20 سال قبل 😊

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
ساده اشم هست واسه دوران بچکی های خودمون حدود  15 20 سال قبل 😊

شما هم از اونا بذار ما کیف کنیم ☺️