2777
2789

گفت اگه میحوای بری جلوتو نمیگیرم.من نرفتم اما این حرفش رو مخمه ازدیشب.به نظرتون برم خونه بابام؟اگه برم دیگه برنمیگردم داداشمم نمیزاره ک بخوام برگردم...ینی دعوای بدی میشه.ترسیدم ک نرفتم.اما با این حال نمیتونم تحمل کنم منو نخواد و بمونم.غرورم اجازه نمیده.ازدیشب حس میکنم خیلی خوردشدم ک نرفتم.ظهرم غذادرست کردم و گفتم بیابخور اومدنشست بخوره بعد گفتم خب بیا جلوتربشین ک نریزه رو فرش.گفت نمیحوام.منم پاشدم اومدم تواتاق و درو بستم.الان واقعا گیجم نمیدونم چیکارکنم.میشه راهنماییم کنین؟برم ینی؟

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نرو ولش کن ی حرفی زده

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

اگه میخوای جدا بشی و واقعا زندگیت مشکل داره که حل نمیشه و همه راه ها رو رفتی و نشده برو اما اگه فقط مشکلت اینه و مشکل دیگه ای نداری و یا اینکه شرایط جدا شدن رو نداری بمون سر زندگیت

اگه تو دعوا یه حرف احساسی زدین بهم و بری خونه پدرت منتظری بیاد منت کشی تا برگردی، که اجازه بده زمان بگذره و برو پیش مشاور خانواده تا کمکت کنه.

اما اگه واقعا قصد جدایی داری تو خونت بمون و برو پیش وکیل تا راه جدایی و برات روشن توضیح بده.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همینجوری یه چیزی گفته به دل نگیر. مردا غرور دارن. صد درصد از ته دلش نبوده. میخواد خودشو از تک و تا نندازه. بالاخره شما هم اگه با کسی بحثت بشه ممکنه یه جمله بگی که از نظر خودت چیزی نباشه ولی طرف مقابلت خیلی گرون تموم بشه براش. بیخیال. 

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که حوصله کن. بعدم یه کاری نکن که بحث به اینجا برسه

یک ساله عروسی کردم نزدیک عروسی دعوا شد بین خانوادم و شوهرم.بابامم با اینکه جهیزیه خوبی داد ولی پاتختی نزاشت.ولم نمیکنه دیگه همش سرکوفت میزنه.تقصیرمن چیه خب؟بهش گفتم ماشین ظرفشویی رو بفروش پولشو بردار جای پاتختی اما اینقد عذابم نده

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
اگه میخوای جدا بشی و واقعا زندگیت مشکل داره که حل نمیشه و همه راه ها رو رفتی و نشده برو اما اگه فقط ...

نمیدونم بخدا دیگه بریدم گیجه گیجم

اگه تو دعوا یه حرف احساسی زدین بهم و بری خونه پدرت منتظری بیاد منت کشی تا برگردی، که اجازه بده زمان ...

ینی اگه بخوام جداشم بایدبمونم؟

این دومین باره گفت نمیخوامت

منم تو دعوا به شوهرم میگم ولی عاشقشم تو دعوا همه حرفی زده میشه که البته اشتباه .ولش کن تو فکرش نرو بری خونه بابات بدتر میشه همه چیز

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
نمیدونم بخدا دیگه بریدم گیجه گیجم

ببین سعی کن خودت زندگی رو براش شیرین کنی همه زندگی ها مشکل داره ولی مهم خود زنها هستن که زندگی رو چه جوری نگهدارن وگرنه زندگی به یه تار مو بند میشه

همینجوری یه چیزی گفته به دل نگیر. مردا غرور دارن. صد درصد از ته دلش نبوده. میخواد خودشو از تک و تا ن ...

😞😞😞😞😞فقط میدونم ک داغونم.دیشب رفتم رو پشت بوم.ولی جرعت خودکشیم ندارم.خیلی بدبختم

ینی اگه بخوام جداشم بایدبمونم؟

قبل ازینکه با مشاور یا وکیل حرف بزنی تذک نکن خونه رو.برا ادامه طلاق ممکنه دچار مشکل بشی.وکیلت توضیح میده.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰