بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
اگه میخوای جدا بشی و واقعا زندگیت مشکل داره که حل نمیشه و همه راه ها رو رفتی و نشده برو اما اگه فقط مشکلت اینه و مشکل دیگه ای نداری و یا اینکه شرایط جدا شدن رو نداری بمون سر زندگیت
همینجوری یه چیزی گفته به دل نگیر. مردا غرور دارن. صد درصد از ته دلش نبوده. میخواد خودشو از تک و تا نندازه. بالاخره شما هم اگه با کسی بحثت بشه ممکنه یه جمله بگی که از نظر خودت چیزی نباشه ولی طرف مقابلت خیلی گرون تموم بشه براش. بیخیال.
تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که حوصله کن. بعدم یه کاری نکن که بحث به اینجا برسه
یک ساله عروسی کردم نزدیک عروسی دعوا شد بین خانوادم و شوهرم.بابامم با اینکه جهیزیه خوبی داد ولی پاتختی نزاشت.ولم نمیکنه دیگه همش سرکوفت میزنه.تقصیرمن چیه خب؟بهش گفتم ماشین ظرفشویی رو بفروش پولشو بردار جای پاتختی اما اینقد عذابم نده
منم تو دعوا به شوهرم میگم ولی عاشقشم تو دعوا همه حرفی زده میشه که البته اشتباه .ولش کن تو فکرش نرو بری خونه بابات بدتر میشه همه چیز
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘