2777
2789
عنوان

باشوهرم آشتی کردم رفت برام بیبی چک گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 85 پست
قربونت برم انشالله .امروزهفت روزه تاخیردارم تاروزچهارم بیبیم منفی میشدروزپنجم لاوین رزنواری زدم هاله ...

یه بی بی خارجی بزن

این بی بی زیر ده دقیقه ظاهر شده عزیزم؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اقدامم دوتا فولیکول نوزده داشتم روز دوازده بنظرت منم جواب میگیرم؟؟؟دوتا اج‌سی جی هم زدم

بدون تجویز دکتر میشه اچ تی سی زد .؟ لطفا راهنمایی کن عزیزمممم..من تازه میخا اقدام کنم برابارداری بنظرتون بزنم برای تخمک گزاری

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  
بدون تجویز دکتر میشه اچ تی سی زد .؟ لطفا راهنمایی کن عزیزمممم..من تازه میخا اقدام کنم برابارداری بنظ ...

ببخشید اسمشو اشتباه تایپ کردم گلم...اچ سی جی

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  
یه بی بی خارجی بزن این بی بی زیر ده دقیقه ظاهر شده عزیزم؟

اره زیردوسه دقیقه دوروزقبل لاوین زدم هاله داشت نمیدونم والا خودمم باورم نمیشه

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
بدون تجویز دکتر میشه اچ تی سی زد .؟ لطفا راهنمایی کن عزیزمممم..من تازه میخا اقدام کنم برابارداری بنظ ...

روزسیزده پری سونوبایدبدی اگ فولی مناسب داشتی امپول میزنی 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

نه عزیزم بدون تجویز نباید بزنی اصلا

شاید شما هیچ مشکلی نداشته باشی

من تنبلی تخمدان دارم و سیزده ماه اقدام کردم که باردار نشدم تازه این ماه برای اولین بار دکتر بهم آمپول داد

البته فقط تخمک های بالای هجده رو آزاد میکنه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
نه عزیزم بدون تجویز نباید بزنی اصلا شاید شما هیچ مشکلی نداشته باشی من تنبلی تخمدان دارم و سیزده ما ...

ممنونم عزیزم پس میرم دکتر ببینم چی میگن تشکر

سلام عزیزم بله باردارم 

وای خدایا تبریک میگم عزیزم ،ایشالله قدمش مبارک باشه،باور کن چند روزه فکرت بودم همش تا یادت میوفتادم میگفتم ایشالله باردار باشه،من خواهرم یکسال منتظر بود همه جون به لب شدیم ،تو این لحظات شاد همه بی بچه هارو دعا کن

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢