2777
2789
عنوان

اگ براتون اتفاق بیوفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی وقتایی ادم‌غرورش خورد میشه...این خیلی بده

مشکل یا نقص از طرف شما نبوده که غرورت بخواد خورد بشه 

دخالت خوانواده اون بوده که نشون میده هم دهن بینه هم ضعیف 

من که جات بودم خوشحال میشدم 

بعضی وقتا خدا یجوری یه نفرو از زندگیمون میبره ما بهش میگیم جدایی ولی درواقع به صلاحمون بوده و ممکنه حتی سالها بعد بفهمیم 

مشکل یا نقص از طرف شما نبوده که غرورت بخواد خورد بشه  دخالت خوانواده اون بوده که نشون میده هم ...

ایشالا که اینجور باشه....من مغرور نیستم بکم بهترینم...حرفای خودشونه ک همه جوره تعریف کردن.ولی انقد دهن بینن که به حرف یه دختر ۲۰ ساله بهم زدن نامزدیمو

دوس دارم برکرده بگم ابن بود قول و قرارهات واس خوشبختی؟

چیزی ندارن بگن. میگه تقصیر من نبود، من همه جوره مبخواستمت، خواهرم نذاشت و ... .باز مال تو خوبه آبجیش، خواهرشوهربازی درآورده، مال من بابای بیشعورش نذاشت.

اگه دوباره بیاد راصی به ازدواج میشی باهاش؟

خیلی 
چیزی ندارن بگن. میگه تقصیر من نبود، من همه جوره مبخواستمت، خواهرم نذاشت و ... .باز مال تو خوبه آبجیش ...

نه دیگ...خیلی ازش سرترم.......زیاده واسشون که برای من ناز کننننننننن.سر ۲ساعت دختره انقد حسادت کرد بهم خورد.صیغه ام بودیم تازه.امروز اخرین روزش

چیزی ندارن بگن. میگه تقصیر من نبود، من همه جوره مبخواستمت، خواهرم نذاشت و ... .باز مال تو خوبه آبجیش ...

دلم میخواد برگرده کلی حرف بهش بزنم...کلی بارش کنم..البته خودشم ناراحته ولی حرکتی نمیزنه

دلم میخواد برگرده کلی حرف بهش بزنم...کلی بارش کنم..البته خودشم ناراحته ولی حرکتی نمیزنه

دقیقا مثل مال من. کلی ناراحت بود ولی حرکتی نمیزد. ذاتا آروم بود. بدبختانه همسایه ام، اصلا نمیشه فراموشش کرد

خیلی