2777
2789
اتفاقا مظلوم نیستم ،اگه به مامانم میگفتم خیلی عصبانی میشد مطمٸنم میومد بهشون میپرید.بعدش شوهرم خرید ...

آخی عزیزم😔❤

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

منم  وقتی باردار بودم همسایه مون بوی قرمه سبزیش میومد ،خیلی دلم خوا س نشستم جلو در فقط بو کشیدمممم، من بچه مو از دست دادمولی هنو بو قرمه سبزیش ک میاد یاد بچم میفت الانم گریه ام  گرف

خدایا شکرت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  وقتی باردار بودم همسایه مون بوی قرمه سبزیش میومد ،خیلی دلم خوا س نشستم جلو در فقط بو کشیدم ...

بمیرم  برات .گریه نکنی توروخدا😔😔😙😙

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

منم حامله بودم بوی سالاد شیر ازی از خونه دوستم که همسایمون بود میومد چند بار بهم گفت هوس چیزی کردی بگو 

اونروز روم نشد بهش بگم بلند شدم خیارخوردم و گوجه 

همش خواب بودم کل روز رو ....

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
نه من نمیگم عید قربان خوب نیست.اتفاقا خیلیا تو این روز میتونن گوشت بخورن.من از اینروز بدم اومده فقط& ...

اینم بگم چند روز پیش بوی اش رشته پیچیده بود توی ساختمون   همش منتظر بودم یکی دربزنه بیاره کسی نیاورد😶😶

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍
چرا از شوهرتون جداشدین؟الان ازدواج کردین؟

شوهرم راننده بود همیشه تنها بودم.اخلاقای بدهم که زیاد داشت.ولی آخرین بار زاٸو بودم دعوا کردیم طوری منو زد که کتفم و دستم شکست .دیگه گفتم تحمل نمیکنم جدا شدم با بچه نوزاد.الان بله دوباره ازدواج کردم وخداروشکر شوهرم مرد خوبیه.دخترم بهش میگه بابا

درسته منم موقع حاملگی تو ساختمون غذا که درست میکردن بوش میومد دلم خیلی میخواستش خودمم که درست میکردم اون بو رو نمیداد هنوزم داغش رو دلمه 

ی بارم خواهرشوهرم گفت ی غذا درست کردم یادم نیست چی بود ولی حسابی هوس کردم اونم با آب و تاب تعریف میکرد خدا لعنتش کنه 

شوهرم برام خرید البته 

(فک کنم کشک بادمجون بود(

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

منم تو بارداری یبار هوس چلوگوشت کردم همون روز نتونستن واسم بیارن بخورم بعدشم بچم سقط شد بعد ازون کلی‌چلو گوشت خوردم ولی هنوز اون هوس از سرم نیوفتاده 😣😣😣😣

همسرم دلیل من است. 💜🌱
درسته منم موقع حاملگی تو ساختمون غذا که درست میکردن بوش میومد دلم خیلی میخواستش خودمم که درست میکردم ...

آره نمیدونم چرا دل آدم همون غذارو میخاد