6.7سال پیش بود باردار بودم شوهر سابقم راننده تریلی بود وطبق معمول من تو خونه تنها بودم.صاحبخونه با شوهرم بحث کرده بود وجوابمون کرده بود اونروز اونا قربونی داشتن .با قربونیشون هم آبگوشت درست کردن و پخش کردن محل ولی به من که طبقه پایین بودم ندادن.بوش پیچیده بود تو ساختمون یادمه اون روز تا شب مثل بچه ها گریه کردم.با اینکه میدونستن باردارم نمیدونم چرا به من ندادن.هنوزم دلم اون آبگوشتو میخواد.گوشم همش به در بود که الان برا منم میارن.هوای زنای باردارو داشته باشین
خب یه زنگ میزدی برات بیاره بیرون بر یا مثلا مامانت کسی درست کنه بیاره یا حتی خودت بپزی
انقد مظلوم نباشین
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
باورت میشه منم تو حاملگیم داغ یه خرما ب دلم موند هنوزم دلم تو همون خرما بود جاریم هم همراه من ...
خب زبون که داری
میگفتی به منم بده وا
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو بارداری تعارف نداشتم با کسی چیزی میخواستم میگفتم. ولی یکبار از محل کارم رفتم خونه مادرشوهرم داشت ماهی سرخ میکرد برای شام. شوهرم گفت برو بخواب سر شام صدات میزنیم چ ساعت ۹بیدار شدم دیدم ماهی برام نگه نداشتن. شوهرم به مامانش گفت ماهی کو؟مگه نگفتی نگه داشتم؟ گفت نه دیگ دیدم کمه اوردم سر سفره . همون موقع شوهرم رفت برام خرید ولی اون ماهی خیلی به دلم موند
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
شعور ک داشت تارف کنه من اصلا روم نمیشه بگم ب منم بده خودمو بخاطر خرما تحقیر نمیکنم ولی خیلی خوشمزه خوشمزه میخورد 😂
اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم ☹️اما الان این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه
خب یه زنگ میزدی برات بیاره بیرون بر یا مثلا مامانت کسی درست کنه بیاره یا حتی خودت بپزی انقد مظلوم ن ...
اتفاقا مظلوم نیستم ،اگه به مامانم میگفتم خیلی عصبانی میشد مطمٸنم میومد بهشون میپرید.بعدش شوهرم خرید خوردم ولی اونلحظه که دلت میخاد باید باشه.هوس بارداری عجیبه فقط وفقط هم همین آبگوشتو هوس کردم
نه من نمیگم عید قربان خوب نیست.اتفاقا خیلیا تو این روز میتونن گوشت بخورن.من از اینروز بدم اومده فقط& ...
منم الان دلم هوس کباب گوشت کرد آخه یکی تایپیک زده بود باردارم حالا پول از کجا بیارم گوشت بخرم😶😶
اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم تاکید میکنمزندگیم سراسر انرژی مثبت و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم. روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم و بچه هام باش. دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی عشق 😚😙😍😍