2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اين سوپ جو هاى آماده اليت بگير طبق دستور درست كن فقط توش كمى هويج نگينى ريز و خيلى كم جعفرى هم بريز وقتى خاموشش كردى يه دونه از اين خامه چهارگوش هاى پاك بريز توش هم بزن از اون صورتيها نه ها، از اون چهارگوش پلاستيكيها كه درش ورقه اى باز ميشه، مهمونات انگشتاشونم ميخورن فقط رازشو بهشون نگو 😋😉😜

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

من مرغ و با پیاز نیم پز میکنم(خیلی آب نریز) وقتی بوی بد مرغ رفت با شیر کمی آویشن و نمک و فلفل سیاه میپزم اگر آب مرغ مونده باشه میریزم توش مرغ که پخت ریش ریش میکنم دوباره اضافه میکنم

یه هویج رو ریز رنده میکنم قارچ رو خرد میکنم با یک پیمانه جو اضافه میکنم تا بپزه یکمی هم کره تو این مرحله اضافه کن اگر ساقه رزماری داشتی بنداز آخر کار دربیار عطرش رو عالی میکنه 

در آخر میچشم نمک فلفلش کم بود اضافه میکنم نسبت به درجه رژیمم توی اون روز خامه میزنم توش

لیمو تازه حتما کنارش سرو کن من سبزیجات تازه دوست دارم برای همین وقتی تو ظرف کشیدم جعفری خرد شده تازه میریزم روش و جدا کنارش هم سرو میکنم

فرقی نمیکنه عزیزم

خب اول از همه به این چیزا نیاز داری

جعفری ساتوری شده

قارچ

آرد 1 قاشق

کره

پیاز نگینی

خامه(به دلخواهه اگه رژیم داری نریز)

شیر(دمای محیط گرفته باشه)

اب مرغ(میتونی یه عصاره مرع بندازی تو دو لیوان اب و حل کنی)

1 قاشق جو پرک

هویج رنده شده یا پوره شده

قارچ رو خرد کن بریز تو یه ماهیتابه کوچیک درشو بذار با شعله بالا تا اب بندازه کم کم ابش میره.ابش که رفت بذارش کنار.حالا 1 قاشق ارد بریز توی ماهیتابه یه کوچولو تفت بده بوی ارد که دراومد یکم کره بنداز توش که بره به خورد ارد.حالا کم کم 1 لیوان شیر اضافه کن روش و هم بزن تا گلوله نشه.اگه شیر دمای محیط گرفته باشه گلوله نمیشه.یکم که حرارت دید کافیه.

اینم بذار کنار.

پیاز هارو تفت بده طلایی که شد حالا اب مرغ و هویج و جعفری و قارچ رو بذار رو حرارت و ترکیب ارد و شیر هم بهش اضافه کن هم بزن.1 قاشق هم جو پرک بریز.1 لیوان دیگه شیر اضافه کن به موادت و بذار بپزه با شعله کم.

اماده که شد 5 دیقه قبلش یکم از سوپ رو بردار بریز تو یه ظرف هر چقد دوس داری خامه بریز داخلش و هم بزن خوب که حل شد مواد رو برگردون تو سوپ.سعی کن این 5 دیقه اخر هم بزنی که سوپت قل نخوره.اگه قل بخوره ممکنه خامه ها ببره.

دیگه دقیق برات توضیح دادم.

ن یه روش راحت و خوشمزه دارم اول از همه بهتره بلغور جو داشته باشی اگر وقت داری اگر نه جو پرک شده!

بلغور و به ازای هر نفر سه قاشق تمیز میکنی و مثل حبوبات خیسش میکنی تا پف کنه!

من 3جور سوپ جو دارم یک با شیر، دو با سبزیجات بدون شیر یا رب، سه با سبزیجات با رب.

من همیشه بلغور جو استفاده میکنم چون ده برابر خوشمزه تر میشه پس این دستور با بلغوره

کلیتش اینه: اول مرغ رو میپزی با پیاز و ادویه بعد از پخت مرغها رو در میاری و جو رو میریزی تو آب مرغ اگر هم نمیخوای مرغ داشته باش جو رو میریزی تو اب بپزه فقط مراقب باش که چشمت بهش باشه در قابلمه هم باز باشه چون جو یهو سر میره وقتیم که پخت ممکنه ته بگیره هی باید همش بزنی!

وقتی جو پخت(حدود یک تا دوساعت بعد) بهش هویج خلال شده اضافه میکنم من هویج و رنده نمیکنم که سوپم و نارنجی کنه وقتی خلال ریز باشه متلاشی نمیشه و قشنگتره! بعد از پخت مرغهای آبپز شده رو ریش میکنم و میریزم توش و بعد جعفری و گشنیز خورد شده میریزم اندازشم سلیقه ایه!

این میشه یه سوپ ساده حالا اگر بخوام شیر داشته باشه برای اینکه شیر توش نبُره یا باید شیر و که میریزی تند تند هم بزنی که نبره و یا اگر حرفه ای نیستی و میترسی زیرش و خاموش کنی بزاری سرد یا و یکم که ولرم بود شیر و بریزی یا اینکه شیرت و گرم کنی و شیر گرم توی سوپ گرم بریزی و خوب هم بزنی اگر میخوای خیلی سوپش ویژه باشه میتونی خامه هم تو شیر حل کنی بهش اضافه کنی ولی اونطوری حتما از روش شیر سرد استفاده کنه چون ممکنه با گرم کردن شیر خامه ببره!

وقتی شیر میریزی میتونی توی سوپ بعد از مرحله جو فقط قارچ یا فقط هویج بریزی اینا همش سلیقه ایه!

اگر بخوام سوپم قرمز باشه رب و بجای شیر تو مرحله آخر میریزم که خوب دردسری نداره فقط دقت کن اگر سوپ با رب هست حتما هویج و سبزیش زیاد باشه که اینطوری خوشمزه تره!

بعضیا سوپ سفید دوست دارن بعضیا قرمز! من جفتش و دوست دارم و گاهی معمولی بدون اینا درست میکنیم!

یک راه حل بسیار ساده هم هست سوپ نیم ساعته با جو پرک!

تو این حالت بهتره یک بسته سوپ آماده جو بگیری و طبق دستورش با آب قاطی کنی بزاری بجوشه بعد هرچی دوست داری توش بریزی و آخر سر 5-6 دقیقه قبل اتمام کار جو پرک و بریزی و سو پ آمادست فقط جو پرک باید کمتر ریخته شه بخصوص اگر توی سوپ آمادست چون یهو سفت میشه!

کلا سوپ آماده لعاب داره و همیشه میشه بجای بیس کار ازش استفاده کرد

خب اول از همه به این چیزا نیاز داریجعفری ساتوری شدهقارچآرد 1 قاشقکرهپیاز نگینیخامه(به دلخواهه اگه رژ ...

سلام.

من درس کردم خیلی خوب شد.ممنون از توضیحات دقیقتون.من مرغ و ذرتم ریختم