2777
2789
عنوان

دوستان راهکار اساسی میخوام..در مورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک رفتم تالار انتخاب کردم برای عروسی گفت نه ماپول اون تالار رو نداریم الان دارن همون تالار برای بر ...

آخ آدم آتیش میگیره بخدا

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
از خدا کمک بخواه چرا از اونا اخه. منم جهیزیه از خودمه خونه هم خودمون میگیریم .مادر شوهرم پیش همه میگ ...

از خدا کمک میخوام

ولی به من دروغ گفتن من شرایطم بوده عزیزم.

و اینکه خود اسلامم  کفویت رو مطرح کرده..کلا این موضوع رو بیخیال شده بودم ولی فکر کن من هرچی ارث پدرمه هی درم میارم تو زندگی بعد اونا مهمون میفرستن کل حقوق که پای مهمونی میره هیچ پس انداز خودمم میره،بعد مدام میگه فلان کادو رو بگیرید برا چشم روشنی فلانی بچه فلانی بدنیا اومد فلانی مریض شد..نمیشه که من ارث پدرمم بکنم تو حلقشون مگر خودشون کم دارن...کمک پسرشون ندادن همشم انتظار دارند همه مدلِ..اگر توقع هم نداشتن زورم نمیومد دخااالتم تا دلت بخواد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

ببخشید عزیزم چند کلاس سواد داری؟😒 مگه بچه ۱۵ ساله ای که مادر شوهرت گفته فلان خونه مال پسرمه تو هم با سر و با خوشحالی بله دادی؟ نگفتی سند به اسمه شوهرمه یا نه؟ کجای دنیا تا سند به اسم نزنی ادم صاحب ملک میشه؟ من شوهرم تو مجردی یه زمین داشت سند کاملش هم به اسم خودش بود بفعد ازدواج مادر شوهرم صاحب زمین شده بود میگفت سهم منم بده از زمین 😠😠😠شما خو  دیگه هیچ 

خانومی اگه همسرتون خیلی بااخلاقه و قدرتو میدونه اینکه توپولی بدی بهش قدرتو میدونه و تشکر میکنه به نظر من اون برید خونه ی که خودت دارید زندگی کنید چه فرقی میکنه شما بخری یا همسرت?میدونی تو همسرت وقتی عقد خوندید شدید یه نفر ینی یه روح تو دوتا جسم پس نباید بگی اینو اون اورد اونو منم اوردم ... البته اینا همش واسه وقتیه که قدرتو بدونه ینی باهم رفیق باشیدهمه جا پشتت باشه.... باخانواده همسرتم کاری نداشته باش هفته ایی یبار برو شام خونشون یا کمال احترام و برگرد هیچ توقعی ازشون نداشته باش...یجوری بیخیالشون باش ...

اینا هم دقیقا همین کارا میکنن مثلا برادر شوهرم ماشین خرید خودشون کشتن پول جور کردن براش ماهم خریدیم ...

آخ آخ آخه آدم هر چی میکشه از دست فامیله

ما چو تو قضیه ازدواجمون یه سری مسائل پیش اومد و همه تو فامیل میخواستن دخترشون رو بدن به شوهرم. اگه صدام در بیاد کل فامیل میشن طرفدار مادرشوهرم تا من و شوهرم بد بشیم. به خاطر همون فقط میسوزم. منم خونه خریدم مادرشوهرم عوض اینکه بگه مبارکه میگه میدونی فرش الان چنده. چجوری میخوای فرشش رو بگیری😐😐😐

عزیزم صبور باش شوهرتو برای خودت نگه دار با محبت فرااااااووووونننننن تا نتونن نفوذی داشته باشن وقتی خونه مادرشوهرتی کار نکن فقط جلو شوهرت یکم کار کن ک ببینه

ب شوهرت بگو زیر پای مادرشینا بشینه تا خونه بگیره تو خوتو با اونا در ننداز

باشگاه میرم دانشگاهمو رفتم ولی ببین ۶ساله تحمل میکنم ..تازه کاش این باشه اینقدر عوضین مهموناشون رو چ ...

اگه یه سرک بکشید تو زندگی من خدارا شکر میکنید ناله نکن ابجی بدترشو ندیدی من دایم خونه زد بنام خواهرم بع یواشکی سندو برد با رشوه تغیر مالکیتش داد

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

الان بعد ۶سال دیدم ای بابا هیچ پیشرفتی نمیشه فقط قسطا کم شده ...و چیزای عادی خب من تا کی تو ۷۰متری اونم قدیمی زندگی کنم؟

بعد هر وقت پدر شوهر عوضیم میاد میگه همین خوبه بمونید اینجا.. یعنی خیال نداره به پسرش خونه بده

بخدا من تو زندگی خوبی بزرگ شدم خب زورم میاد نمیتونم دیگه..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
از خدا کمک میخوام ولی به من دروغ گفتن من شرایطم بوده عزیزم. و اینکه خود اسلامم  کفویت رو مطرح ...

خب هرچی اونا میگن رو انجام ندین. پولای خودتون رو پس انداز کنید خرج خودتون کنید که شوهرتم ببینه چیزی واسش نمی مونه.  مهمانی هم خیلی ساده بدید .

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
آخ آدم آتیش میگیره بخدا

خیلی حرص میخورم ازدستشون جلوی شوهرمم حرف نمیتونم بزنم روخانوادش حساسه ولی ب مامانش گفت ک خانومم ناراحته از دستتون اونام گفتن مااون موقع نداشتیم الان داریم دشمنتون نیستیم ک 

آخ آخ آخه آدم هر چی میکشه از دست فامیله ما چو تو قضیه ازدواجمون یه سری مسائل پیش اومد و همه تو فامی ...

اینم تو کل فامیل میشینه از من بد میگه ولی برام مهم نیست دیگه...مبارک هم باشه خونه خریدین دل خوش توش زندگی کنید انشاءالله

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت