2777
2789
عنوان

بخشش آدمهای بی لیاقت درسته؟؟؟

537 بازدید | 50 پست

برادر شوهرم سال اول زندگیمون رو به گند کشید

خودش نمیتونست به اسم ماشین بخره خواست شوهر من بخره. البته من اونجا بی خبر بودم چون تو نامزدیمون بود..

بعد 5 تا چک 5 تومنی هم شوهرم از خودش داد نمایندگی به این امید که پاس میشه. 

تو نامزدیم 20 میلیون وام براش به اسم خود شوهرم گرفته بود که از حقوقش قسطش ماهیانه کسر میشد...

دقیقا از یک ماه قبل عروسیمون دیگه برادر شوهره قسطا رو نداد... و از دو ماه بعد عروسی چکاشو پاس نکرد.

10 قسط آخرشو از خودمون ریختیم

سال اول عروسی

با کلی قرض خودمون

ماهی میشد که به شوهرم میگفتم یه کیلو شیر هم نگیره 

چون دیگه خرجی برا خونمون نمیموند

دو تا قسط ماشینشو خواهراش طلاهاشون رو فروختن و ریختیم

قسط اخر ماشینش رو هم نریخت

شوهرم چکش برگشت خورد

یه روز مونده به این که حکم جلبش بیاد حالش بد شد

شب 6 محرم بردمش بیمارستان

حمله قلبی کرده بود

اون شب سخترین شب متاهلیم بود...

تنها بودم با شوهر 33 ساله ای که حمله قلبی کرده بود. صبحش زنگ زدم به برادر شوهر کوچیکترم و گفتم هیچ وقت از داداشت نمی گذرم...

و خودم طلاهای عروسیمو فروختم و چکش رو پاس کردیم...

شوهرم اون روز کلی گریه کرد و گفت ممنونتم...

حالا بعد یک سال کلنجار با خودم گفتم ببخشمشون و بیخیالشون شم

دقیقا بعد دعای عرفه

حالا الان شوهرم صحبت میکردم

گفت فلانی گفته من هیچ بدهی به اینا ندارم

تازه فلانی و زنش باید بیان خونه من دست بوس من...

واقعا میشه این آدمو بخشید؟؟؟؟

منم گفتم من سپردمشون به خدا

چه رویی داره.بگو باشه توام بیا پابوس😄

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ازش نگذر

واقعا سختی های سال اول یادم میاد فقط دلم میخواد گریه کنم

اینا در حالی بود که همه هی خبر میدادن زن فلانی تو اینستا چه عکسایی میزاره.. هر روز جشن

هر روز لباس ست مادر دختری

دقیقا روزهایی که ما به خاطر اونا تو آرزوی یه حلوا شکری خریدن بودیم...

تنها چیزی ک مهمه اینه بخاطر همچین ادم بی ارزشی سر سوزنی ب خودتو شوهرت ناراحتی وارد نکن 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

خدا به من و تو صبر بده ، منم با قومی طرف بودم که غیر خودشون هیچکس رو قبول نداشتن خیلی به هم ضرر زدن ،البته عیر مالی ،واگذار کردم به خدا

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین