2777
2789
بهش زیاد فکر کن به پروفایلش خیره شو به نظرم اثر میذاره خیلی  من تو تل گرام بااین روش یکی که م ...

مرررسی امید😍😍😍باشه امشب همین کارو میکنم خداکنه فردا با تاپیک فالوم کرد بیام 😁

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
با یه اکانت دیگه وارد شو

ینی با اکانت فیک درخواست بدم ؟

میدم اما فکر نکنم قبول کنه اخه تقریبا پیجش پی وی

میدونی دوست دارم تو پیشنهادیاش برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مسخره کنی ولی من یه بار با قانون جذب یه کاری کردم یکی فالوم کنه نمیدونم حالا خودش فالو کرده یا ...

میشه کامل برام توضیح بدی عزیزم؟چیکار کردی؟بعد چند روز فالوت کرد؟

میشه کامل برام توضیح بدی عزیزم؟چیکار کردی؟بعد چند روز فالوت کرد؟

قبل از خواب همش فک میکردم که فالوم میکنه و بهم پیام میده تو ذهنم تصور میکردم که میرم اینستامو میبینم بهم پیام داده فردا بیدار شدم دیدم بهم پیام داده 

قبل از خواب همش فک میکردم که فالوم میکنه و بهم پیام میده تو ذهنم تصور میکردم که میرم اینستامو میبینم ...

انشالله فردا با تاپیک فالوم کرد میام 😄😄مرسی عزیزم❣

پیجش قفله اخه  نمیدونی چقدررر دوست دارم فالوم کنه

وای منم خیلی  دوست  دارم فالوش  کنم  یبارم کردم ولی بعد انفالو کردم ترو خدااا بگید چیکار  کنم پیامم بده بگه میدونم دنبالمی اره منم دنبالتم