2777
2789

سلام دوستان به نظرتون زشته مهمونی بدیم اخه همه گفتن میخوایم بیایم دیدن خونه تون البته خونه هنوزحاضر نیست من میگم پدر شوهرو مادر شوهر  خواهر برادرای شوهرم و مامان بابامو بگیم بیان ی شام بدم تموم شه بره  ولی شوهرم میگه نه زشته اینطوری فکر میکنن توقع کادو داریم

من اخه میخوام برمسر کار سختمه هر دفعه یکی بیاد بخوام پذیرایی کنمو شام بدم

کاربر قدیمی ام 😊

ما شام میدیم البته منکه هنوز صاحبخونه نشدم ولی فامیلام شام دادن ما کادو بردیم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما شام میدیم البته منکه هنوز صاحبخونه نشدم ولی فامیلام شام دادن ما کادو بردیم

طرفای ما هم  میدن ماوهمکلی کادوبردیم ولی شوهرم موندم چرا اینقدر رعایت بقیه رو میکنه

کاربر قدیمی ام 😊

ما که خونه خریدیم. صبرکردیم هرموقع خودشون زنگ زدن گفتن میخوایم بیاییم سر بزنیم میگفتیم میخوایم برا شام دعوت کنیم خودمون خبرتون میکنیم. بعداز ده روز که رفته بودیم خونه جدید همه را دعوت کردیم 

من مهمونی دادم واسه خانواده پدریم

چون میخواستن بیاین گفتیم  یه بار بشه

ولی خانواده همسرم هرکدوم هروقت خواستن خودشون اومدن

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

همون شبی که داشتم خونه رو میچیدم پدرشوهر و مادرشوهرم اومدن خونه مون

مامانم اینا هم که خونه مون بودن برای کمک

داداشمم که همسایه روبروییمونه

شام‌درست کردیم دور هم خوردیم این‌شد مهمونی ما

ولی برای فامیل شام ندادم 

به نظر منم برای اعضای خانواده ا‌ت یه شام تهییه کن و دور هم باشید خیلی بهتره

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸