2821
2789
اینم هس کسی بها نمیده بهمون    

فقط بعضی وقتا میگن ترم بوقی یا خیلی ببخشید چس ترم😐😐😐😑😑😑😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط و فقط یک چیزو بودن که من دخترایی رو میشناختم که همه دخترای سنگین و باحیایی بودن که ادم از دیدنشو ...

کاش بتونم یه چیزی بین سنگین و رنگین بودن و خوش اخلاق بودنو باشم 

بسیار موافق 👍👍👍👍👍👍👍

ما روز اول که رفتیم دانشگاه با دوستم و دختر عموم تمام دانشگاه رو گشتیم تقریبا دوساعت طول کشیده بعد یه چیزی دیدیم نوشته بود دانشگاه عشق مثل اوسکلا رفتم دیدیم نماز خونه س😁😁😂😂😂😂 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
ینی چی اکیپ ها ؟ هنوز نیومده بچه ها چجوری اکیپ میشن؟

احتمالاتو کلاسای تخصصی از همون روزای اول اکیپو گروهو تشکیل بدن

مال  ما ک اینجوری بود رشتم معماری مثلا تو ی روز 2 تا کلاس 5 ساعته داشتم بچه های صب با بچه های عصر همونا بودن که خیلی زود گروه تلگرا م و اینا رو زدن بعدم بیرونو این صحبتا ک من اشتباه کردم قاطی شدم

کاش بتونم یه چیزی بین سنگین و رنگین بودن و خوش اخلاق بودنو باشم 

فقط خودت باش نمیخواد خودتو اذیت کنی .

فکر خاصی ک نمیکنن . چون همه یه روزی ترم اولی بودن  خیلی سخت نگیر چیز خاصی نیست .

توی دبیرستان سال بالایی ها فک می کنن خیلی شاخن یادشون میره ی روز تازه رفته بودن دبیرستان ... دانشگاهیا دیگ حتما اینجورین

توی دبیرستان سال بالایی ها فک می کنن خیلی شاخن یادشون میره ی روز تازه رفته بودن دبیرستان ... دانشگاه ...

بعضیا اینجورین همه نه سعی کن حاشیه درست نکنی برا خودت نخوان چیزی بگن 

من متهلم از این چیزا خیالم راحته . 

منم نامزد دارم همه میدونن یکی پرو پرو اومد بهم گف از نامزدت جدا شو بیا با پسر عمی من پولدار فلانه بهمانه😐

وای چ بامزه         خخخخخخخ

فکر کردیم خبریه رفتیم دیدیم انگار نمازخونه بین راهیا یه مشت آدم خوابیدن خبری هم از عشق مشق نبود🙁🙁😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز