2777
2789
اینم هس کسی بها نمیده بهمون    

فقط بعضی وقتا میگن ترم بوقی یا خیلی ببخشید چس ترم😐😐😐😑😑😑😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط و فقط یک چیزو بودن که من دخترایی رو میشناختم که همه دخترای سنگین و باحیایی بودن که ادم از دیدنشو ...

کاش بتونم یه چیزی بین سنگین و رنگین بودن و خوش اخلاق بودنو باشم 

بسیار موافق 👍👍👍👍👍👍👍

ما روز اول که رفتیم دانشگاه با دوستم و دختر عموم تمام دانشگاه رو گشتیم تقریبا دوساعت طول کشیده بعد یه چیزی دیدیم نوشته بود دانشگاه عشق مثل اوسکلا رفتم دیدیم نماز خونه س😁😁😂😂😂😂 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
ینی چی اکیپ ها ؟ هنوز نیومده بچه ها چجوری اکیپ میشن؟

احتمالاتو کلاسای تخصصی از همون روزای اول اکیپو گروهو تشکیل بدن

مال  ما ک اینجوری بود رشتم معماری مثلا تو ی روز 2 تا کلاس 5 ساعته داشتم بچه های صب با بچه های عصر همونا بودن که خیلی زود گروه تلگرا م و اینا رو زدن بعدم بیرونو این صحبتا ک من اشتباه کردم قاطی شدم

کاش بتونم یه چیزی بین سنگین و رنگین بودن و خوش اخلاق بودنو باشم 

فقط خودت باش نمیخواد خودتو اذیت کنی .

فکر خاصی ک نمیکنن . چون همه یه روزی ترم اولی بودن  خیلی سخت نگیر چیز خاصی نیست .

توی دبیرستان سال بالایی ها فک می کنن خیلی شاخن یادشون میره ی روز تازه رفته بودن دبیرستان ... دانشگاهیا دیگ حتما اینجورین

توی دبیرستان سال بالایی ها فک می کنن خیلی شاخن یادشون میره ی روز تازه رفته بودن دبیرستان ... دانشگاه ...

بعضیا اینجورین همه نه سعی کن حاشیه درست نکنی برا خودت نخوان چیزی بگن 

من متهلم از این چیزا خیالم راحته . 

منم نامزد دارم همه میدونن یکی پرو پرو اومد بهم گف از نامزدت جدا شو بیا با پسر عمی من پولدار فلانه بهمانه😐

وای چ بامزه         خخخخخخخ

فکر کردیم خبریه رفتیم دیدیم انگار نمازخونه بین راهیا یه مشت آدم خوابیدن خبری هم از عشق مشق نبود🙁🙁😂