2777
2789
عنوان

شوهریک دنده لجباز بی جنبه

218 بازدید | 19 پست

سلام دوستان سر قضیه مامانم ناراحت بودم شوهرم ظهری سر چیز الکی بحث کرد منم پره بغض بودم یهو گریه کردم بلند شد رفت بیرون بعد تو اس گفت من بیرون راحت ترم و تو اخلاق خودت بده همه باهات بدن و زندگیموتباه کردی ازین حرفا در صورتی که من نهایت تلاشو تو زندگیم میکنم خیلی گریه کردم و حتی از خدا مرگ خواستم بچه ام گریه میکرد سر اونم داد زدم خیلی ناراحتم از تنهایی زیاد اومدم اینجا ببینم چیکار کنم واقعا دیگه کم آوردم 

سه عنصر اصلی افرینش۱ قرمه سبزی ۲ قرمه سبزی ۳ قرمه سبزی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن کانال پی ام سی  قرررررش بده با بچه ات 💃💃💃💃 بی خیال دیگرون

چشمام کاسه خون شده چه قری خیلی افسرده ام عزیز

عزیزان یه توصیه هروقت بایکی از اعضا خونوادتون دعوا و بحثتون میشه اصلا اصلا تا جایی که مقدوره برا شوهراتون چیزی نگید آخه پس فردا که با خودش سریه قضیه ای بحثتون شد همینا مثل چماق می زنه تو سرتون این نظرمنه حالا خودتون میدونید

قضیه مامانت بشوهرتو بچه ات چه ربطی داره ؟  هم خودتو ازار میدی هم شوهرو بچهتو.  سعی کن &nbs ...

چیکار کنم بیاد خونه به نظرتون

اگه شوهرت راست میگه و از اینایی هستی که همه الکی باهات بد میشن بدون اشکال از خودته و باید خودتو تغیی ...

اینکه تو گریه من ول کرد رفت درو زد بهم خیلی خیلی اهانت بود 

چیکار کنم بیاد خونه به نظرتون

بهش بگو اشتباه کردم که اوقاتتو تلخ کردم  فشار روم زیاد بود. ببخش.  همین بیشتر از این  ننویس.  درضمن شوهرتم خیلی  نازک نارنجیه.   وقتی تو ناراحتی حداقل  سکوت کنه و ناز کمتر کنه . ولی خب ممکنه اینقدر رفتی رو اعصابش که داره زده میشه  از اینکارات و ترجیح میده بره بیرون.  اگر افسردگی داری برو دکتر برات دارو بده . 

بهش بگو اشتباه کردم که اوقاتتو تلخ کردم  فشار روم زیاد بود. ببخش.  همین بیشتر از این ...

نه عزیز اینارو مادرش لوس بار اورده چون بچه آخر بوده از اول زندگیمون میرفت بیرون هر وقت بهش بگم بیا خونه یا اشتباه کردم بدتر پررو میشه همشون دست پیش گرفتن هم این هم خانوادم