2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

1483 بازدید | 108 پست

شوهرم رفته ماموریت منم طبقه بالای پدرشوهرم میشینم اینا توقع دارن من هرروز همه کاراشونو بکنم بعد سر جریاناتی یعنی همین کارکردن که باعث شدن من از شوهرم کتک بخورم رفتم خونه بابام یه مدت بعد اینا همشون اومدن دنبالم تورخدا بیا ما کاری به کارتو نداریم دوست داری کار کن دوست نداری نکن بخدا مث یه برده براشون کار میکردم آخرسرم به شوهرم میگفتن کاری نکرده و....

حالا شوهرم نیس الان خواهرشوهرم اومده در خونمون دعوا مگه پایین خونه تو نیس وظیفته ما میاییم مهمونیم باید بیای از ما پذیرایی کنی بعد مادزشوهرم اومد کلی دعوا بخدا من امروز حالم بدبود نتونستم برم غذا درست کنم بعم گفتن تو گوهی و کثیفی زندگی میکنی خونه زندگیت همیشه کثیفه دلم خیلی شکسته برا ناهار نرفتم پیششون اونا هم صدام نکردن 

شوهرمم نیس شی میاد حالا من از مادرشوهروخواهرشوهرم میترسم به دروغ به شوهرم حرف بزنن که میزنن میندازن گردن من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر حرصم در اومد

مقصر خودتی

از اول بهشون رو دادی

ادما خودشون تعیین میکنن چطور باهاشون برخورد بشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

همین الان بزنگ به شوهرت جریانو بگو 

بگو من کلفتشون نیستم 

اونجا هم خونه ی من نیست 

اگه این وصعیت ادامه پیدا کنه میری خونه بابات 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

به شوهرت بگو من با تو ازدواج کردم نه با خانوادت..مگه شوهرت میره واسه مامانت خرید کنه که تو بری واس مادرشوهرت غذا بپزی و تمیزکاری کنی؟؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...