2777
2789
عنوان

دوستان کمک لکه روغن😭

1522 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها.من هدیه برای پدرشوهرم تی شرت گرفتم.میخواستم کادوپیچش کنم.بعد رفتم عجله ای شام درست کنم روغن ازدستم ول شد یهو و کلا همه جا پاشید.ازاونجایی ک مبل ما چسبیده به اوپن آشپزخونه و اون هدیه روی مبل بود چندتا لکه روعن ازبطری روغن روش ریخت.زود انداختم لباسشویی ولی نرفت لکه روغن.راهی نیست که بره ؟😭

دوتا دستمال کاغذی بذار دوطرف اونقسمت از لباس که لکه روغن داره بعد اتو بذار روش 

روغن جذذب دستمال کاغذی میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
دوتا دستمال کاغذی بذار دوطرف اونقسمت از لباس که لکه روغن داره بعد اتو بذار روش  روغن جذذب دستم ...

بااینکه شستمش دیشب تو لباسشویی بازم جواب میده اینکار؟☹☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینکه شستمش دیشب تو لباسشویی بازم جواب میده اینکار؟☹☹☹

اره 

یبار مانتوم روغنی شد با این روش روغنش گرفته شد

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره  یبار مانتوم روغنی شد با این روش روغنش گرفته شد

وای خدا خیرت بده عزیز.روم نمیشد بهش بدم این هدیه رو.برای هدیش هم هزینه ی زیادی کرده بودم.واقعا ناراحت بودم.فداتم❤

مایع ظرفشویی هم من شنیدم لکه روغن و از بین میبره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
وای خدا خیرت بده عزیز.روم نمیشد بهش بدم این هدیه رو.برای هدیش هم هزینه ی زیادی کرده بودم.واقعا ناراح ...

عزیزم مبارک باشه انشاالله درست میشه 

الهی درکنار هم 120 ساله بشید