2777
2789

من بچه خودمو خیلی دوست دارم ولی بچه دیگران می ببینم میگه بچه س دیگه😊😄حالا مادرشوهرم هی عکس نوه همسایه  نشون میده یا کلا بچه دیگران نشون میده میگم قشنگه حالا مادرشوهرم خیلی ذوق میکنه تا حالا ۲۰ بار نشون داده😂😂بعد میگه دیدی  اره دیدم.مامانم مثل خودمه فقط بچه خودمون دوست داریم نه از بچه دیگران بدمون بیاد اخرش میگیم بامزه و شیرینه‌.مامانم میگه حوصله این لوس بازیا ندارم

منم مثل توام بچه دیگران به دلم نمیشیمه فقط بچه خودمو خواهر برادرامو دوستدارم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

مامان من کلا بچه دوسته هر بچه بامزه ای به چشمش میاد و واسش ضعف میره. 

آدمایی که خیلی بچه کوچیک دوست دارن اینطورن 

مثلا الان بچه من ۱۱ماهشه یکی از جاریام میمیره واسش گوشیش پر از عکس و فیلمای پسرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام بچه دیگران به دلم نمیشیمه فقط بچه خودمو خواهر برادرامو دوستدارم

حالا مادرشوهرم اصرار اصرار عکس بچه های همسایه ببین خب شاید مثل شما ذوق بچه های دیگران نداره.خیلی شور درمیاره

مامان من کلا بچه دوسته هر بچه بامزه ای به چشمش میاد و واسش ضعف میره. آدمایی که خیلی بچه کوچیک دوست د ...

مادرشوهرم میگم تو خدا بچه دیگران پیش خودت نیار مسئولیت داره میگم یه طوری میشن میگه طوری هم بشن تقصیر خودشونه که بچه هاشون بهم دادن میخواستن ندن

حالا مادرشوهرم اصرار اصرار عکس بچه های همسایه ببین خب شاید مثل شما ذوق بچه های دیگران نداره.خیلی شور ...

من دیدم اینجوری.عکس بچه مردم رو حتی گذاشته بود بک‌گراند گوشیش می‌گفت می بینم ذوق میکنم